Cum arata femeia care isi face peste 100 de selfie-uri pe zi cu smartphone-ul

O tanara mama, 29 de ani, care isi face zilnic 100 selfie-uri cu smartphone-ul recunoaste ca isi risca viata. De ce? Deoarece ea este dependent de un hormon de crestere pentru a parea/ramane tot timpul tanara. Human Grouth Hormone (HGH) – hormon ce intarzie imbatranirea.

“The side effects can be your heart can grow which can be dangerous. If you have a cancerous cell in your body it will multiply it at a quick rate.

‘Is it addictive? Yes because of the results you get. I’ve noticed when it leaves my body, I put weight on, I feel tired and less positive.”

Deasemenea, Jacqui a luat si steroizi in dorinta ei de a avea un corp perfect si a declarat ca ea a simțit mereu nevoia de a incerca substanțe interzise in cazul in care orele de sala de sport in sine nu ii ofereau rezultatele pe care le dorea. Si-a facut si un implant de sani la varsta de 17 ani, care a fost un esec, acestea fisurandu-se la scurt timp…

Jacqui a ajuns sa isi faca selfie-uri absolut peste tot unde merge. De la sala, la strada, magazine, etc.  Ea spune ca un selfie este pentru ea ca o gura de oxigen si declara:

Idon’t think I will ever stop unless I am dead,’ she admitted. ‘I cringe to be one of the world’s biggest selfie takers but I can’t complain as it has taken me where I am today. 

dependenta selfie 100 selfieuri pe zi