Cum instalezi iOS 9.3.3 public beta 4

0

Dupa cum prea bine stiti deja, iOS 9.3.3 public beta 4 a fost lansat de catre compania Apple in cursul acestei seri, noua versiune a sistemului de operare venind impreuna cu iOS 9.3.3 beta 4, ambele build-uri avand exact aceleasi modificari implementate de catre cei din Cupertino pentru utilizatori.

Din pacate niciuna dintre schimbarile oferite in iOS 9.3.3 public beta 4 nu este vizibila sau suficient de importanta pentru a fi mentionata publicului larg, asa ca daca veti decide sa instalati aceasta actualizare este putin probabil sa sesizati vreo diferenta in forlosirea zilnica a temrinalelor voastre.

Instalarea iOS 9.3.3 public beta 4 poate fi facuta de catre oricine deoarece Apple a deschis programul beta de testare publica pentru toti posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, astfel ca nu exista limitari pentru utilizatori din vreun punct de vedere, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

Instalare iOS 9.3.3 public beta 4

Inainte de a incepe iOS 9.3.3 public beta 4 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9.3.3 public beta 4 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.