iOS 9.3.3 beta 4 a fost lansat

iOS 9.3.3 beta 4 a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila pentru toti dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS care au instalat o versiune anterioara in terminalele lor, sau care doresc sa o faca in acest moment.

Dupa cum prea bine stiti deja, un build pentru utilizatorii programului public beta nu este in acest moment disponibil, astfel ca toti cei care au iOS 9.3.3 beta 3 instalat, pot instala si iOS 9.3.3 beta 4 prin meniul Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software.

Ca de obicei, compania Apple nu ne spune care sunt schimbarile importante sau mai putin importante pe care iOS 9.3.3 beta 4 le aduce, insa daca exista vreo modificare vizibila pentru sistemul de operare al celor din Cupertino, o veti gasi aici de indata ce o voi descoperi.

Pana in momentul de fata iOS 9.3.3 beta nu a adus absolut nimic cu adevarat notabil pentru iDevice-urile noastre si e putin probabil ca acest lucru sa se schimbe in perioada urmatoare, asa ca nu va asteptati sa gasiti altceva decat imbunatatiri generale ale performantelor, sau ale stabilitatii dupa lansarea oficiala.

UPDATE: iOS 9.3.3 public beta 4 a fost deasemenea lansat de catre compania Apple pentru toti cei care participa la programul beta public de testare a sistemului de operare, iar instalarea sa se poate face la fel precum in cazul dezvoltatorilor de aplicatii.

UPDATE 2: tvOS 9.2.2 beta 4 a fost deasemenea lansat.

UPDATE 3: OS X El Capitan 10.11.6 beta 4 este disponibil pentru dezvoltatori si utilizatorii programului public beta.