Android Nougat a fost anuntat de catre Google

Android Nougat este numele noii versiuni a Android care urmeaza sa fie lansata in 2016 de catre compania Google.

Android Nougat este denumirea pe care compania Google a ales-o pentru viitoarea versiune a sistemului de operare pentru smartphone-uri si tablete, anuntul privind alegerea sa fiind facut in aceasta seara, dupa o lunga perioada de deliberare si analizare a unor denumiri propuse chiar si de catre utilizatori obisnuiti.

Desi multi s-au gandit ca Nutella ar putea fi denumirea aleasa de catre compania Google, avand in vedere ca in trecut a colaborat cu KitKat pentru o lansare, in final Android Nougat va fi denumirea versiunii lansate in acest an de catre compania americana, ea fiind destul de neobisnuita, la fel ca si celelalte.

Android Nougat, sau Android Nuga, nu are in momentul de fata o data certa pentru lansare, compania Google facand doar anuntul privind alegerea denumirii, fara a anunta cand urmeaza sa le ofere producatorilor de smartphone-uri si tablete versiunea finala a sistemului de operare in vederea lansarii de actualizari pentru produsele proprii.

Android Nougat se va lupta cu iOS 10 din toamna acestui an, iar lansarea sa ar putea avea loc intr-o perioada apropiata de cea aleasa de catre compania Apple, Google organizand conferinta de prezentare a sa cu cateva saptamani inaintea celor din Cupertino, iar lansarea ar putea fi programagata la fel.

12 COMENTARII

  1. Srb, tu nici nu poți să scrii corect o frază simplă în limba română :))) Doar tu ai în cap atacuri și războaie. Eu doream să dezvolt ideea lui Mihai, pentru că nu e clar (din mesajul lui) ce anume nu e necesar.

    Ai atitudinea unui pechinez care latră la dulăii mai mari doar când e după gardul curții. Ai ceva de spus, spune-mi personal, nu pe la spate.

  2. Viorel nu cu tine vorbeam. Tu ataci orice persoanna ce scrie ceva suspect despre ce ai tu prin casa.Si eu sunt troler oficial, dar tu nu si mai faci si tu greseli…asa ca calm down.

  3. Încă o dovadă de lașitate din partea ta: nu ai curajul să îmi dai Reply, pentru că îți este frică de consecințe. Nu am atacat pe nimeni, și în niciun caz pe careva care să fi scris ceva suspect despre ce am eu în casă. În ceea ce te privește, comentariile pe care ți le adresez sunt ca răspuns la atacurile tale împotriva mea. Cred că sunt îndreptățit să mă apăr.

    Chiar te rog să îmi atragi atenția atunci când fac greșeli. Nu este o rușine să greșești, dar e o rușine să persiști în a face greșeli. Uite, chiar în comentariul tău anterior: “ca calm down” este o cacofonie. Îți lipsesc virgule, esențiale pentru logica frazelor tale.
    Nu e rolul meu de a-ți face lecții de gramatică :)))

    Dacă ai ceva să îmi scrii, fă-o direct cu Reply, ca să îți răspund.

  4. Viorele pana acuma tot ti-am dat reply;uri . Curaj la mine este maxim. Exista curaj pe net? esti berbec sa stii. Nu iti dau replay din cauza ca esti user blocat.Nu iti atrag atentia, chiar daca am facut-o in trecut, si mi-ai dat dreptate dar nu am castigat nimic pt ca aici este un forum, nimic mai mult. Pt mine castig doar timpul tau alocat mie.

  5. Well, daca sunt user blocat, poti oricand sa ma deblochezi, inca nu ai curajul. Daca sunt user blocat, de ce imi vezi comentariile? :))
    Adevarul este ca iti trebuie mare inteligenta sa fii troll…

  6. Vioreleeee Nu eu te-am blocat, dar ma duce capul sa iti pot vedea prin alte mijloace comentariile. Da tzitzilica mea draga? hai te pup dulce BARBATE cu telefon negru! Si da nu am curajul ca tine sa te deblochez, nu stiu ce curaj este acesta din moment ce oricum iti comentez, dar nah O SA AI TELEFON NEGRU OMULEEE…deja barbatia o sa aibe alte cote!!! o sa iti fiu inferior!!!! ALELUIAAAA ALELUIAAAA

  7. Aaa… cred ca te-a blocat mamica sau taticul, ca altfel nu imi dau seama cum de nu ai TU control asupra contului TAU. I-au sunat aia de la firma de internet prin cablu, si au vazut ca pierzi vremea pe internet, si de aia ai picat la examenul de capacitate 2016. Scuza-ma Srb… Daca stiam ca ma conversez cu un pusti de 15 ani, ma lasam pagubas.
    Esti plin de minciunele omule. Get a life! Nu strica sa traiesti si tu. Invata ca esti esti plin de greseli, si incearca sa te corectezi. Lasa minciunile ca nu iti prind bine.

    Daca as fi fost blocat, nu ai fi avut acces la comentariile mele. Te-am blocat si eu sa vad cum ar fi, si iata rezultatul.
    Get a life!

    https://uploads.disquscdn.com/images/9dea7dab197dbefe40e3c35d46698fe44f3b71fa59384046fe4b541d48256b7d.jpg

  8. Viorel-Da, adevarul ca un om destept si-ar fi dat seama ca exista o problema la mine pe cont, probabil a ramas blocat in acelasi timp cand zilele trecute am fost si banat doar stii ca ti-ai dat seama. Da proabil ca mamica si taticu (care stiu ca ti-am zis ceva despre el dar un om de raht il mai aduce in conversatiile noastre stupide) mi-au banat IP pe disqus si cumva zaone m-a ajutat cat a putut sa repare greseala facuta de mamica si taticu meu care se pricep f bine. Kudos pt tine Viorele! hai ca las troleala cu tine ca nu tine, am 15 ani si tu ai nevoie de telefoane in negru ca sa te simti barbat. astea merg mana in mana, ori amandoua sunt adevarate ori nu. Daca toti am avea incredere deplina in zaone am trimite toti poze cu ID si cred ca multe surpirze ar fi pe aici. Dar nici nu mai ma complic sa fac cumva sa iti mai citesc comentariile ca sunt la fel ca de fiecare data.

  9. Ca fapt divers am intalnit un adolescent la 17 ani caruia i-am renovat apartamentul si era mai matur in gandire ca multi barbati de 35-40 ani.Deci pt mine varsta din buletin am invatat sa o ignor complet si sa pun accent pe colaborarea dintre oameni. Asa ca fapt divers