Asa va arata Samsung Galaxy Note 7

Doua noi imagini ne prezinta cum va arata Samsung Galaxy Note 7, ele fiind publicate de catre celebra sursa de informatii privind gadget-uri nelansate, evleaks, iar in baza modului in care sunt facute, par a fi preluate direct de la unul dintre oamenii care fie fac grafica pentru lansarea de produse Samsung, fie se ocupa de promovarea lor.

Aceste imagini par sa confirme fara dubiu faptul ca Samsung Galaxy Note 7 va avea un ecran curbat spre marginile exterioare ale carcasei, similar cu cel din seria Edge, aceasta caracteristica fiind anuntata de foarte multa vreme de catre diverse zvonuri, insa acum avem si o confirmare cat se poate de clara pentru implementarea sa.

Separat, acest nou leak pare sa confirme si implementarea noului iris scanner in Samsung Galaxy Note 7, iar daca va veti uita cu atentie la panoul frontal, veti observa un senzor de dimensiune mare in partea stanga, acela parand a urma sa fie folosit pentru scanarea irisului si oferirea de acces la o varietate de functii pentru utilizatori.

Asa arata Samsung Galaxy Note 7

Deocamdata nu se stie sigur ce fel de functii ar urma sa ofere noul scanner pentru iris, insa Samsung Galaxy Note 7 va avea noi metode de securitate pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar teoretic scanarea unui iris ar trebui sa fie mai sigur decat scanarea unei amprente, insa asta doar daca functianu va avea probleme de utilizare.

In imagini vedem un Samsung Galaxy Note 7 de culori onyx, argintiu titan si albastru cora, terminalul urmand a avea un ecran AMOLED QHD de 5.7 inch, 6 GB RAM, o baterie de 3600 mAh – 4000 mAh si o camera de 12 megapixeli, insa deocamdata nu se stie exact ce fel de chip cu procesor vor fi folosite pentru dispozitiv.

Conform celor mai recente zvonuri, Samsung Galaxy Note 7 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung dupa o prezentare ce ar trebui sa aiba loc in data de 2 august, asa ca mai avem exact o luna de asteptare pana cand toate noile caracteristici vor fi dezvaluite de catre coreeni pentru noi.

arata Samsung Galaxy Note 7