Hyper este cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

Hyper este cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store aleasa de catre compania Apple pentru a fi oferita gratuit posesorilor de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, ea fiind gandita pentru a permite vizualizarea de clipuri video extrem de interesante, chiar si atunci cand nu avem o conexiune de internet activa in dispozitivele noastre.

Conform dezvoltatorilor aplicatiei Hyper, ea ne afiseaza clipuri video care ar fi intersante pentru noi, ele fiind alese de catre producatori de continut multimedia recunoscuti la invel mondial, liste cu 10 dintre cele mai bune clipuri video din reteaua Hyper fiind prezentate utilizatorilor in fiecare zi, alte recomandari fiind deasemenea facute in mod constant.

Imagine if every time you wanted to watch a good video, someone gave you a great one: hand-picked from thousands of brand-new videos online, by a team of award-winning filmmakers, every single day. Hyper is the critically acclaimed daily top 10 video playlist that does exactly that. The best part: videos are instantly available on the go, even without internet! How? Your playlist automatically preloads overnight while you’re sleeping, making Hyper the easiest way to watch awesome videos anywhere.

Aplicatia Hyper preincarca automat clipurile video din listele dezvoltatorilor in timp ce terminalele noastre sunt lasate peste noapte conectate la o retea Wi-Fi, astfel ca dimineata cand mergem la munca, sau la scoala, putem vedea toate aceste clipuri video in terminalele noastre chiar daca nu avem o conexiune de internet disponibila.

Practic Hyper este o aplicatie cu clipuri video alese manual de catre editori in baza unor subiecte de interes marcate de catre utilizatorii aplicatiei, clipurile video fiind preluate dintr-o varietate de surse, inclusiv de la producatori independenti, astfel ca vorbim in multe cazuri despre continut exclusiv oferit prin Hyper.

  • NO MORE SEARCHING. We scout the web every day. Based on your interests, we select the best videos for you.
  • NO MORE LOADING. Videos are magically available offline. Preloaded overnight, for instant playback by day.
  • NO DISTRACTIONS. We’ve built the cleanest and fastest video interface you’ve seen, to put content front and center.

Hyper este disponibila pentru descarcare gratuita din App Store urmand acest link.