Noua camera iPhone 7 Plus are doua module de 12 megapixeli

iPhone 7 Plus are doua camere de 12 megapixeli montate intr-un sistem care, probabil, va fi prezentat de catre compania Apple drept o camera duala, componenta in sine aparand intr-o serie de imagini preluate, din cate se pare, de la unii dintre partenerii Apple care au fabrici in Asia.

In imaginea de mai jos puteti vedea ceea ce este prea fi un slide dintr-o prezentare facuta de catre compania Foxconn pentru proprii angajati, aceasta afirmand ca iPhone 7 Plus are un ecran de 5.5 inch, dar si o camera duala formata din doua camere de 12 megapixeli, similare cu cele existente in iPhone 6S.

Foxconn nu face dezvaluiri cu privire la tehnologiile folosite pentru cele doua camera, sau ce alte caracteristici ar putea avea ele, insa daca imaginea vine intr-adevar de la un angajat al companiei taiwaneze, atunci este cat se poate de clar ca iPhone 7 Plus va avea o camera duala extrem de interesanta.

Doua camere de 12 megapixeli

Pana acum s-a spus ca doar iPhone 7 Plus va avea o camera duala, iPhone 7 urmand a avea o camera simpla de 12 megapixeli, precum iPhone 6S, iar acest lucru are sanse foarte mici de a se schimba pana in toamna, cand ambele dispozitive urmeaza sa fie prezentate oficial de catre compania Apple in cadrul unei conferinte.

Pentru o camera duala, compania Apple va implementa probabil si o serie de functii noi in aplicatia Camera a iOS 10, astfel ca iPhone 7 Plus va fi capabil sa inregistreze poze intr-un format nou, cel mai probabil si RAW, insa deocamdata nu se cunosc detalii concrete cu privire la noutati.

In momentul de fata pare cat se poate de clar faptul ca iPhone 7 Plus are o camera duala, iar pana in toamna vom afla si majoritatea detaliilor in legatura cu modul in care ne vom putea bucura de functionalitatea pe care acest nou tip de camera o v aoferi pentru utilizatorii din lumea intreaga.

camera iPhone 7 foxconn