Cablul Magsafe pentru iPhone este real si-l poti folosi acum

Cablurile Magsafe sunt extrem de populare in randul celor care detin Mac-uri, ele permitand conectarea si deconectarea rapida de la un laptop al companiei Apple in vederea incarcarii bateriei integrate, sistemul fiind extrem de simplu de utilizat, multa lume intrebandu-se de ce el nu a ajuns intr-un iPhone sau intr-o tableta iPad.

Daca sunteti una dintre persoanele care avea nevoie de un asemenea cablu pentru iPhone sau iPad, ei bine aveti posibilitatea de a achizitiona un accesoriu de acest gen, el permitand o conectare foarte rapida la terminalul vostru in vederea incarcarii bateriei, dar si a transferului de date cu un calculator.

Avand in vedere ca iDevice-urile au un port Lightning care nu contine magneti, acestia fiind esentiali pentru porturile Magsafe, accesoriul impune introducerea unui conector in portul Lightning al iDevice-urilor si conectarea unui cablu cu magneti la el, conectarea si deconectarea facandu-se foarte usor.

Desigur ca aceste accesorii sunt facute de catre chinezi si nu sunt certificate de catre compania Apple, iar utilizarea lor ar putea avea un impact negativ asupra iDevice-urilor noastre, insa e putin probabil ca Apple sa implementeze vreodata un conector Magsafe in terminalele sale, deci alta alternativa nu prea aveti.

Daca sunteti interesati de accesorii de acest gen, ei bine puteti gasi in aceasta pagina si in aceasta pagina suficient de multe pentru a testa un produs de acest tip.