iOS 10 beta 2 – primele impresii

iOS 10 beta 2 a fost lansat de mai bine de o zi de catre compania Apple si in acest articol va voi vorbi despre primele mele impresii in legatura cu noua versiune a sistemului de operare iOS 10, asta dupa ce aseara v-am prezentat in detaliu ce aduce iOS 10 beta 2 pentru utilizatori, foarte multe schimbari fiind oferite.

Pentru inceput, va pot spune ca iOS 10 beta 2 este mult mai rapid decat versiunea anterioara a iOS 10, compania Apple reusind sa imbunatateasca simtitor performantele acestui build, asta in timp ce a rezolvat si foarte multe probleme de functionare, asta desi unele inca exista si probabil vor fi rezolvate undeva prin toamna.

Safari este mult, mult mai rapid in navigarea pe internet in iOS 10 beta 2, iar aceasta schimbare este vizibila inca de la prima accesare a unei pagini de internet, cei de la Apple imbunatatind cel mai probabil motorul de redare a paginilor web pentru a afisa continutul mult mai repede dupa accesare.

Desi performantele sunt mai bune, iOS 10 beta 2 continua sa se blocheze in mod aleator, in special dupa deblocare, problema nefiind prezenta in iOS 10 beta 1, insa in aceasta versiune se pare ca au fost rezolvate unele probleme si introduse altele, cel putin la fel de enervante.

Din pacate, in cazul meu, Touch ID continua sa nu functioneze cum trebuie, astfel ca amprentele sunt recunoscute cand si cand, iar introducerea codului de siguranta devine obligatorie in cam jumatate din cazurile in care deblochez terminalul, cei de la Apple parand sa fie incapabili de a rezolva problema.

Separat de acestea, iOS 10 beta 2 este un pas inainte facut de catre compania Apple in ceea ce priveste lansarea iOS 10, insa mai exista multe de rezolvat pana in momentul in care sistemul de operare poate fi oferit publicului larg, asa ca daca aveti nevoie de ceva stabil, mai bine asteptati.

3 COMENTARII