iOS 9.3.3 beta 5 si public beta 5 au fost lansate

iOS 9.3.3 beta 5 si public beta 5 au fost lansate in aceasta seara de catre compania Apple, noile versiuni ale sistemului de operare fiind oferite la doar doua saptamani distanta de cea anterioara, asa cum era de asteptat in cazul acestor build-uri beta disponibile pentru dezvoltatorii de aplicatii si utilizatorii obisnuiti.

iOS 9.3.3 beta 5 si public beta 5 sunt disponibile pentru toti cei interesati sa testeze aceasta versiune a sistemului de operare, iar daca aveti un build anterior al iOS 9.3.3 instalat, atunci puteti face actualizarea din Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software.

Lansarea iOS 9.3.3 se apropie cu pasi repezi, compania Apple actualizand build-urile beta cu regularitate pentru ca dezvoltatorii si utilizatorii sa poata confirma faptul ca sistemul de operare este pregatit pentru lansarea oficiala, aceasta urmand a fi si ultima versiune a iOS 9 care va fi oferita publicului larg.

Din pacate compania Apple nu a anuntat schimbari importante pentru iOS 9.3.3 beta 5 si public beta 5, asa ca probaibl vorbim despre deja binecunoscutele imbunatatiri ale performantelor generale si unele rezolvari ale anumitor probleme de performanta, insa nimic suficient mare pentru a fi remarcat.

Daca vor fi descoperite noutati importante in iOS 9.3.3 beta 5 si public beta 5, le veti gasi in acest articol.

UPDATE: watchOS 2.2 beta 5, OS X 10.11.6 El Capitan beta 5 si tvOS 9.2 beta 5 au fost lansate impreuna cu versiunile public beta.