4 noutati iPhone 7 pe care le vom vedea in toamna

Aseara cei de la Wall Street Journal au confirmat faptul ca iPhone 7 32 GB este real si ca Apple il va lansa in toamna pentru utilizatori, aceasta urmand a fi si versiunea standard pe care cei din Cupertino o vor oferi pentru viitorii clienti, fara a creste pretul desi spatiul standard este dublu fata de cel actual.

Aceasta este una dintre noutatile iPhone 7 pe care le vom primi de la Apple, insa separat de ea exista inca 3 care sunt prezentate in imaginea de mai jos, ea avand rolul de a evidentia principalele schimbari pregatite pentru noi, ele parand mici, insa in realitate sunt destul de mari si nu sunt singurele.

Puteti vedea foarte clar in imagine ca separat de cresterea spatiului minim de stocare, iPhone 7: va avea o noua camera, acelasi design usor modificat, un nou difuzor care inlocuieste portul audio de 3.5mm si poate o baterie de capacitate usor mai mare, sau o imbunatatire a autonomiei prin implementarea unor componente ce consuma mai putin curent.

Separat de schimbarile pe care le puteti vedea in imaginea de mai jos, iPhone 7 va fi disponibil si intr-o versiune de culoare negru spatial, iar desigur ca nu trebuie sa uitam de butonul Home 3D Touch, iOS 10 urmand a aduce si o multitudine de noutati speciale pentru acest nou smartphone.

V_am spus astazi si ca iPhone 6S isi pastreaza valoarea de revanzare la un nivel ridicat, si daca sunteti interesati de iPhone 7, ar fi bine sa va ganditi sa va vindeti vechiul dispozitiv inainte ca noul terminal sa ajunga pe piata, altfel riscati sa pierdeti destul de multi bani.

prezentare noutati iPhone 7