iPhone 6S inca poate fi revandut la un pret mare

iPhone 6S urmeaza sa implineasca 1 an, iar lumea deja se uita cu interes spre iPhone 7, noul smartphone urmand a fi lansat pe piata in toamna anului 2016, la un pret standard identic, sau similar cu cel perceput de catre compania Apple pentru actualul model al smartphone-ului sau premium.

Desi iPhone 6S are peste 9 luni vechime, cei care doresc sa revanda produsul pentru a pune bani deoparte in vederea achizitionarii iPhone 7 vor putea cere pana la 78% din valoarea dispozitivului, o suma foarte mare daca ne gandim la timpul trecut din momentul lansarii terminalului si pana in prezent.

Daca ne uitam si la terminalele Android, care ajung la o asemenea valoare de revanzare dupa numai 1/2 luni de disponibilitate pe piata, putem spune ca iPhone-urile au o valoare care rezista foarte bine in timp, insa multi dintre voi stiati deja acest lucru din anii trecuti, daca ati mai detinut terminale iPhone ale Apple.

Partea interesanta cu iPhone 6S este ca valoarea de revanzare a acestui terminal este mai mare decat cea inregistrata in cursul anului trecut in cazul iPhone 6, iar acest lucru este cu adevarat surprinzator intr-o piata in care Apple vinde din ce in ce mai putine terminale iPhone, in fiecare trimestru fiscal.

Desigur ca banii pe care un utilizator al iPhone 6S ii poate castiga acum prin revanzarea acestui terminal sunt mult mai multi decat cei pe care ii poate primi o persoana in toamna acestui an, valoarea urmand a scadea in cursul acestei veri, pe masura ce ne apropiem de toamna si de lansarea iPhone 7.