Cum si-a riscat un barbat viata in fata unui aligator pentru un iPhone

1

Florida este una dintre zonele de pe planeta in care exista foarte multi aligatori, iar unor americani le place sa-i vada in mediul lor natural si in unele cazuri sa isi puna viata in pericol pentru a le face poze, sau mai nou pentru a salva terminale iPhone care au fost scapate in preajma lor.

Astazi va vorbesc despre un barbat de 24 de ani care si-a pus viata in pericol pentru a salva un iPhone scapat langa un aligator pe care el si alte persoane il urmareau, respectivul terminal avand in el o varietate de poze, aparent importante, cu bebelusul lor, care nu ar mai fi fost disponibile altundeva.

Barbatul a incercat sa faca un live stream pe Facebook cu experienta prin care trecea, insa desigur ca a scapat iPhone-ul din mana in fata aligatorului, iar mai apoi cu o creanga a incercat sa convinga animalul sa nu-i manance telefonul in care se aflau pozele importante cu fiul sau.

In mod surprinzator aligatorul a inteles aluzia si la indemnul crengii si-a vazut de treaba pe sub podul pe care stateau oamenii ce venisera sa-l viziteze, insa daca s-ar fi gandit sa faca un salt, probabil ar fi reusit sa prinda o persoana de un picior sau de o mana si sa o traga in apa.

Desigur ca iPhone-ul salvat refuza sa se mai aprinda dupa ce a fost speriat de catre aligator, insa macar barbatul isi va putea recupera acum pozele din iPhone si va avea o poveste foarte buna pe care sa i-o spuna fiului sau in viitor.

 

https://www.youtube.com/watch?v=SRqrDCa7BbM