Cum si-a riscat un barbat viata in fata unui aligator pentru un iPhone

Florida este una dintre zonele de pe planeta in care exista foarte multi aligatori, iar unor americani le place sa-i vada in mediul lor natural si in unele cazuri sa isi puna viata in pericol pentru a le face poze, sau mai nou pentru a salva terminale iPhone care au fost scapate in preajma lor.

Astazi va vorbesc despre un barbat de 24 de ani care si-a pus viata in pericol pentru a salva un iPhone scapat langa un aligator pe care el si alte persoane il urmareau, respectivul terminal avand in el o varietate de poze, aparent importante, cu bebelusul lor, care nu ar mai fi fost disponibile altundeva.

Barbatul a incercat sa faca un live stream pe Facebook cu experienta prin care trecea, insa desigur ca a scapat iPhone-ul din mana in fata aligatorului, iar mai apoi cu o creanga a incercat sa convinga animalul sa nu-i manance telefonul in care se aflau pozele importante cu fiul sau.

In mod surprinzator aligatorul a inteles aluzia si la indemnul crengii si-a vazut de treaba pe sub podul pe care stateau oamenii ce venisera sa-l viziteze, insa daca s-ar fi gandit sa faca un salt, probabil ar fi reusit sa prinda o persoana de un picior sau de o mana si sa o traga in apa.

Desigur ca iPhone-ul salvat refuza sa se mai aprinda dupa ce a fost speriat de catre aligator, insa macar barbatul isi va putea recupera acum pozele din iPhone si va avea o poveste foarte buna pe care sa i-o spuna fiului sau in viitor.

 

https://www.youtube.com/watch?v=SRqrDCa7BbM