Instaleaza iOS 10 public beta 1 pe iPhone si iPad

In aceasta seara compania Apple a lansat in sfarsit iOS 10 public beta 1 la aproape o luna distanta de lansarea iOS 10 beta 1  pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, ea tinandu-si promosiunea facuta in iunie, adica aceea de a pune la dispozitia utilizatorilor versiunea beta publica a iOS 10.

Dupa cum v-am spus deja, iOS 10 public beta 1 este practic un iOS 10 beta 2, dar cu un alt nume, asa ca dupa instalarea sa veti experimenta tot ce aduce nou iOS 10 beta 2, experienta de folosire urmand a fi identica, deoarece build-urile beneficiaza de aceleasi functii si caracteristici oferite de catre Apple.

Instalarea iOS 10 public beta 1 poate fi facuta de catre oricine deoarece Apple a deschis programul beta de testare publica pentru toti posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, astfel ca nu exista limitari pentru utilizatori din vreun punct de vedere, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

Instalare iOS 10 public beta 1

Inainte de a incepe iOS 10 public beta 1 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 10 public beta 1 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.