iOS 10 public beta 1 si macOS Sierra public beta 1 au fost lansate

iOS 10 public beta 1 a fost lansat cu doat cateva minute in urma de catre compania Apple, aceasta fiind prima versiune a iOS 10 care este oferita publicului larg in format beta, deci oricine are un iPhone, iPad sau iPod Touch poate instala aceasta versiune a sistemului de operare in terminal.

Apple a promis ca va lansa iOS 10 public beta 1 in luna iulie si iata ca s-a tinut de cuvant, build-ul oferit de catre cei din Cupertino fiind cel mai probabil acelasi cu iOS 10 beta 2, alta solutie neavand vreo logica, din moment ce exista un build pentru dezvoltatori si el este destul de stabil in momentul de fata.

macOS Sierra public beta 1 este deasemenea disponibil pentru cei interesati sa testeze noua versiune a sistemului de operare pentru Mac-uri, situatia sa fiind similarea cu cea pentru iOS 10, deci vorbim despre acelasi build beta 2, doar ca el este oferit pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru macOS.

V-am spus deja intr-un articol complex ce aduce nou iOS 10 beta 2 si tot ceea ce vedeti acolo veti regasi inclusiv in iOS 10 public beta 1 dupa instalarea in terminalele voastre, asa ca stiti la ce sa va asteptati daca veti hotara sa testati aceasta versiune a sistemului de operare, ea avand destule probleme.

iOS 10 public beta 1 si macOS Sierra public beta 1 pot fi instalate prin acest website, iar cu un tutorial voi revenit putin mai tarziu.

ios 10 macos public beta 1