Nokia P1 – primul smartphone Android al Nokia

Nokia P1 ar trebui sa fie primul smartphone Android lansat de catre finlandezii de la Nokia, compania pregatind deja unele imagini de presa in baza carora ar urma sa promoveze viitorul dispozitiv in momentul in care el va fi anuntat oficial pentru lansare pe pietele din intreaga lume.

Mai jos aveti presupusa imagine de presa pregatita de catre finlandezi pentru lansarea Nokia P1, terminalul semanand foarte bine cu un smartphone produs de catre cei de la Samsung, el avand desigur si unele elemente care pot fi usor comparate cu cele alese de catre Apple pentru iPhone.

Acest Nokia P1 ar fi fost dezvoltat de catre inginerii de la Sharp si unii speculeaza faptul ca dispozitivul ar fi in realitate un Sharp Aquos P1 rebranduit intr-un terminal Nokia, ideea fiin intrutotul posibila pentru a face dispozitivul mult mai popular in pietele globale in care Nokia inca este un brand de incredere.

Separat de faptul ca Nokia P1 ar putea fi in realitate un smartphone Sharp, nu se stie absolut nimic in legatura cu acest smartphone, deci nu stim ce specificatii tehnice va avea, sau la ce pret va fi vandut, insa cu brand-ul Nokia in spate el are sanse foarte mari de a deveni cunoscut extremd e rapid in lumea intreaga.

Nokia se pregateste de cateva luni sa lanseze un smartphone propriu pe pietele globale, iar daca P1 va fi sau nu primul sau terminal dupa mai bine de 2 ani de la vanzarea diviziei mobile catre Microsoft, ramane de vazut.

Nokia P1

3 COMENTARII