LoopiMal este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata gratuit de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie in cursul urmatoarelor 7 zile.

LOOPIMAL este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad, compania Apple alegand in aceasta saptamana sa promoveze o aplicatie care este grozava pentru copiii care folosesc tablete iPad in viata de zi cu zi, astfel ca daca sunteti parinte aveti acum o noua metoda de a va tine copiii ocupati atunci cand este cazul.

In imaginea de mai sus aveti prezentata o parte din ceea ce ofera aplicatia LOOPIMAL pentru copiii vostri, ea fiind gandita pentru a ii ajuta pe copii sa isi dezvolte creativitatea prin optiunea de a crea diverse animale prin combinarea elementelor puse la dispozitie de catre dezvoltatori.

LOOPIMAL IS A BUILDING KIT OF HANDCRAFTED ANIMATIONS AND SOUNDS.
THIS IS THE FIRST TOUCH INTO THE WORLD OF SEQUENCING FOR YOUR KIDS. THE POSSIBILITIES OF CREATIONS AND COMPOSITIONS ARE ENDLESS.  WITH AN INTUITIVE FUN GESTURE THEY CAN CREATE SEQUENCES FOR DIFFERENT ANIMALS. THE CONTENT IS ON MELODIC, RHYTHMIC OR MOVEMENT BASES.  THERE IS NO GOAL, NO WRONG OR RIGHT, IT’S A SAFE KIT FOR CREATION.

LOOPIMAL poate fi utilizata de catre copii prin simple gesturi efectuate pe ecranele tabletelor, combinarea elementelor puse la dispozitie de catre dezvoltatori facandu-se extrem de rapid prin simple swipe-uri, astfel ca ei ar trebui sa aiba parte de o experienta de utilizare cat se poate de grozava atunci cand incearca aplicatia.

LOOPIMAL este disponibila pentru descarcare gratuita in format universal din App Store urmand acest link.