Cele mai bune aplicatii ale lunii iunie

Cele mai bune aplicatii ale lunii iunie pentru iPhone, iPad si iPod Touch au fost anuntate de catre compania Apple prin intermediul unei noi sectiuni de aplicatii publicata in App Store in cursul noptii trecute de catre inginerii din Cupertino.

In cazul in care nu stiati deja, compania Apple publica dupa fiecare sfarsit de luna o sectiune cu cele mai bune aplicatii ale lunii care s-a terminat, ideea fiind lansata in vara anului trecut de catre americani.

Cele mai bune aplicatii ale lunii iunie pentru iPhone, iPad si iPod Touch sunt prezentate intr-un format restrans, compania Apple separand titlurile in functie de tipul lor, importanta fiind aleasa pentru listarea in ordine.

O parte dintre aplicatiile prezentate in cadrul sectiunii publicate zilele trecute au fost deja prezentate pe acest blog, asa ca daca veti dori sa aflati mai multe informatii despre ele, le veti putea cauta fara probleme.

Sectiunea Best of June, in care sunt prezentate cele mai bune aplicatii ale lunii iunie pentru iPhone, iPad si iPod Touch, poate fi accesata din prima pagina a App Store.

best of june

Articolul precedentApple publica transcrieri ale sesiunilor WWDC 2016
Articolul următorWallpaper pentru iPhone, iPod si iPad – 09.07.2016
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.