Apple publica transcrieri ale sesiunilor WWDC 2016

In cursul noptii trecute compania Apple a publicat transcrieri ale sesiunilor video inregistrate in cadrul conferintelor WWDC 2016, acestea permitandu-le utilizatorilor sa citeasca tot ceea ce s-a discutat de catre ingineri si alti angajati ai companiei Apple in cadrul acestor intalniri cu dezvoltatorii de aplicatii.

Partea cea mai buna a acestor transcrieri sta in faptul ca oricine poate face cautari prin intermediul lor, asa cum se pot face cautari prin orice fel de documente, astfel ca dezvoltatorii vor putea descoperi mult mai rapid informatii de interes pentru ei fara a citi texte foarte lungi, sau a urmari clipuri video care au cateva ore lungime.

In baza cautarii facute prin aceste transcrieri, dezvoltatorii pot partaja link-uri directe catre informatiile oferite in legatura cu respectiva cautare, astfel ca orice alte persoane vor putea avea acces la acele informatii fara a fi nevoite sa urmareasca intregi clipuri video sau sau sa caute prin texte de dimensiuni foarte lungi.

Fiecare cautare are un link corespondent unui minut si unei secunde din clip, accesarea sa deschizand feed-ul video exact acolo unde se vorbeste despre cuvantul pentru care s-a facut cautarea, astfel ca Apple ofera o metoda extrem de buna de a descoperi informatii utile, chiar daca un dezvoltator n-a fost prezent la WWDC 2016.

Toti cei interesati sa beneficieze de aceasta functionalitate trebuie doar sa foloseasca aplicatia WWDC pentru a urmari clipurile video cu sesiunile WWDC 2016, sa efectueze cautari printre transcrieri si sa selecteze link-urile care fac legatura dintre un cuvant si secunda in care ele ste rostit pentru prima oara.

Articolul precedentUn jucator Pokemon GO a descoperit un cadavru
Articolul următorCele mai bune aplicatii ale lunii iunie
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.