3 accesorii inedite pentru iPhone

Cu ajutorul unor accesorii de smartphone incredibil de utile, va puteti extinde capabilitatile telefonului. Vi-l puteti transforma intr-un ventilator portabil acum pe timp de vara, intr-o imprimanta sau un proiector de film.

Pentru cei interesati iata cateva produse utile, care pot transforma modul clasic in care utilizati telefonul.

Ventilator

Pentru acele zile prea calduroase de vara, acest mini ventilator este o necesitate. Cu modele pentru diferite tipuri de telefoane Android si iPhone, acest mic ventilator USB va va racori instant.

Proiector 

Daca nu aveti suficienti bani (sau spatiu) pentru un televizor mare, un proiector poate fi o buna alternativa. Este suficient sa conectati calculatorul dumneavoastra si puteți transmite filme sau spectacole, pe un perete din apartament sau in aer liber. Acum insa, puteti face acelasi lucru si cu smartphone-ul.

Camere Polaroid 

Aparatele de fotografiat Polaroid instant si-au refacut loc anul acesta si au devenit imediat trendy. Este si interesant si usor de folosit. In cazul accesoriului Prynt Case, introduceti smartphone-ul si apasati pe declansator, la fel cum ati face cu un aparat de fotografiat clasic. Apoi, vizualizati si analizati fotografiile in aplicatia Prynt it, care este deasemenea plina de filtre si alte opriuni de editare. Cand sunteți pregatiti, apasati de imprimare si imaginea va aparea imediat. Aveti posibilitatea de a imprima 10 fotografii.

Daca sunteti interesati, o camera interesanta Polaroid ( Polaroid Cube ) diferia de cea de mai sus, ce nu trebuie atasata smartphone-ului, dar va da culoare experientelor voastre din vacanta, este disponibila si la eMag.