IT & Mobile Days la eMAG cu reduceri de 40% la telefoane, tablete sau laptop-uri

IT & Mobile Days a inceput la eMAG in cursul acestei dimineti in aceasta pagina, cel mai mare magazin online din Romania oferind reduceri de pana la 40% la o gama extrem de variata de produse mobile, adica telefoane, tablete, laptop-uri, accesorii pentru ele si multe, multe altele asemenea.

Vorbim despre cateva mii de produse care pot fi cumparate cu reduceri destul de bune in campania IT & Mobile Days a celor de la eMAG, acestea fiind in majoritatea cazurilor apropiate de limita superioara de 40% promovata de catre magazin, insa desigur ca veti gasi si unele cu reduceri ceva mai mici, dar totusi bune.

Separat de tipurile de produse mentionate anterior, cei de la eMAG ne ofera inclusiv calculatoare, monitoare, mousei, boxe audio, componente pentru PC si multe alte tipuri de produse care beneficiaza de reduceri suficient de bune incat sa profitati de ele daca sunteti interesati sa cumparai ceva.

Avand in vedere ca s-a terminat campionatul mondial, televizoarele nu fac parte din aceasta campanie de reduceri IT & Mobile Days la eMAG, insa aveti optiunea de a cumpara monitoare pentru calculatoarele voastre, astfel ca veti beneficia oricum de posibilitatea de a vedea imagini de inalta rezolutie pentru continutul multimedia pe care il aveti.

In general campania IT & Mobile Days este dedicata terminalelor mobile, insa in functie de perioada in care este deruata, cei de la eMAG includ mai multe sau mai putine produse IT de diverse tipuri, asa ca puteti beneficia chiar si de produse pe care le urmareati de ceva vreme si va recomand sa profitati de ocazie.

itmobile days

Campania IT & Mobile Days a celor de la eMAG se desfasoara in perioada 11 iulie – 17 iulie in aceasta pagina, deci pana la inceputul saptamanii viitoare, dupa aceea preturile produselor urmand a reveni la normal, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati sa cumparati ceva, ar fi bine sa o faceti chiar acum.