YoCam – Cel mai usor, mic si la preturi accesibile aparat de fotografiat digital all-in-one

YoCam a fost proiectat intr-un mod inteligent aduna o multime de date intr-un dispozitiv foarte mic. YoCam este cel mai inteligent, cel mai usor, mic si la preturi accesibile aparat de fotografiat digital all-in-one.

 Dispozitivul este foarte usor pentru un aparat foto ( 55 grame ), rezistent, versatil, rezistent la apa, rezista pana la 6 m adancime, fara o unitate de carcasa suplimentara. Deci fie ca il scapati in apa, fie ca doriti sa surprindeti momentele de balaceala in plina vara, il puteti folosi linistiti.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale YoCam este capacitatea sa de a ramane stabil si instant in medii instabile. Cu ajutorul tehnologiei de stabilizare MoSteady ™, HDR si o conexiune la internet la distanță P2P, puteti vedea diferenta YoCam aici:

Proiectat pentru a fi user-friendly va puteti face selfie-uri reusite chiar si de grup, YoCam avand un unghi de 140 ° super larg si o lentila de focalizare fixa, ideala pentru fotografii optime de grup.

Cu aplicatia smartphone Mofily, puteti edita fotografiile YoCam si clipurile video fara a atinge vreodata un laptop sau desktop PC.  Sute de amintiri pot fi capturate, editate si publicate in doar cateva minute.

Utilizand modul presetat Life-Log, YoCam capteaza automat un cadru la fiecare cateva secunde – tinand apasat declasansatorul pentru 2 secunde.

Fie ca sunteti aventurieri sau va place sa petreceti timpul in aer liber si sa colectionati amintiri, YoCam va permite sa partajati cu usurinta orice moment cu cei dragi si sa ramaneti mereu conectati cu acestia.

Deasemenea, puteti folosi YoCam si pentru a va supraveghea de la distanta copilul sau il puteti folosi ca si camera in masina proprie.

 

Are o baterie de 700 mAh reincarcabila care ofera o inregistrare continua la 1080p, 30fps, timp de 2 ore (cu WiFi off). Timpul de inregistrare continua este estimata pe baza de fotografiere cu un acumulator complet incarcat.
Performanta efectiva poate varia in functie de alte setari avansate, temperatura, umiditatea si alti factori care afecteaza performanta aparatului foto. Capacitatea acumulatorului poate scadea treptat, cu timpul.

Pretul porneste de la 169$.