Prima Pagina Digi Mobil Digi Mobil a fost lider la portari in S1 2016

Digi Mobil a fost lider la portari in S1 2016

Incheind un an in care si-a dominat concurenta in ceea ce priveste atragerea de noi clienti, Digi Mobil a fost lider la portari in primele 6 luni ale anului 2016, operatorul detinut de catre RCS & RDS reusind sa convinga 197.000 de clienti sa-i contracteze serviciile, o cifra substantiala in comparatie cu cea a concurentilor directi.

Conform celor de la Digi Mobil, Orange s-a plasat pe pozitia a 2-a cu 88.000 de numere portate in retea, Vodafone pe pozitia a treia cu 83.000 de portari si Telekom pe ultima pozitie cu peste 46.000 de portari, impreuna cei trei operatori depasind cu doar putin Digi Mobil in numarul de portari.

Practic, in primele 6 luni ale anului 2016 s-au inregistrat 414.000 de portari intre cele 4 retele de telefonie mobila, iar 197.000 dintre acestea au fost facute doar spre reteaua Digi Mobil, deci operatorul isi domina clar concurenta in acest segment, dar si in ceea ce priveste telefonia fixa, situatia fiind similara si acolo.

Digi Mobil a reusit sa atraga nu mai putin de 759.000 de clienti noi de la lansarea posibilitatii de a porta numere de telefon intre operatorii de telefonie mobila, iar acum peste 2 milioane de oameni folosesc serviciile operatorului, el detinand aproximativ un sfert din piata abonamentelor pentru persoane fizice.

Digi Mobil a reusit sa-si surclaseze concurenta prin preturile foarte mici practicate pentru abonamentele de telefonie mobila si traficul de date substantial mai mare oferit clientilor, iar asa Orange, Vodafone si Telekom au pierdut un numar mare de clienti, insa in ciuda acestui lucru, incasarile acestor companii n-au scazut.

Avand in vedere modul in care a evoluat piata in ultimii ani, este destul de clar ca Digi Mobil va continua pe acest trend si in, cel putin, urmatoarele 6 luni.

portari

 • KTA

  ­čśÇ­čśÇ­čśÇ vlad mocanu

 • Filip Ionut

  Esti …. De bubui.

 • Filip Ionut

  Am scris ceva mai mult dar din pacate s-a sters commentul. Ideea era ca suntem prea naivi atunci cand acceptam abonamente ridicol de mari pentru 1 telefon. Sa dai 1.5-200 lei/ luna pentru un telefon este incredibil de mult. Digi ne arata calicimea cu care dau dovada orange si vodafone. Incredibili de scumpi pentru un telefon. Imi voi lua iphone 7 never fara abonanament si voi trece pe cartela. Cum sa dai atatia bani pe luna astora?! Nu mai vorbesc de MEDIOCRITATEA in care se regasesc angajatii din magazine. Imi aduc aminte ca 4 ani am platit la orange ( 2 ani 52-56 euro, 2 ani 36 euro) . Acum achit 80 lei / luna la vodafone si este decent

 • silv3r

  Daca Digi ar creste acoperirea, ar avea mai mult de castigat. Eu is nemultumit de faptul ca in anumite zone din iasi imi intra des roomingul international.
  L-am dezactivat, dar am ramas fara niciun serviciu de multe ori.
  Is foarte tentat sa ma intorc la Orange. Astept sa vad daca DigiMobil solutioneaza sesizarea mea.. poate imi vor da motive sa nu plec de la ei.