Castile iPhone 7 apar in noi imagini

Castile iPhone 7 apar astazi in noi imagini, accesoriile Lightning urmand a arata aproape la fel precum cele oferite acum gratuit de Apple.

18

Castile iPhone 7 apar astazi intr-o serie de noi imagini care dezvaluie modul in care urmeaza sa arate aceste accesorii care urmeaza sa fie vandute de catre cei din Cupertino, separat de terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus, in cutia dispozitivelor urmand a fi incluse castile normale impreuna cu un adaptor.

Castile iPhone 7 au aparut in imagini cu multe luni in urma, insa atunci foarte multi au spus ca ele sunt false deoarece Apple ar putea alege un alt design pentru ele, insa in realitate se pare ca atunci am vazut pentru prima oara ceea ce Apple va prezenta abia in toamna, insa accesoriile nu vor fi oferite gratuit.

Practic vedem ca noile casti iPhone 7 arata exact precum castile EarPods oferite de catre cei din Cupertino de ani de zile pentru terminalele iPhone, singura diferenta stand in faptul ca este folosit un conector Lightning in locul celor potrivit pentru portul audio de 3.5mm, acesta din urma fiind scos de catre americani.

Castile iPhone 7 Lightning

casti Lightning iPhone 7

Desi castile iPhone 7 vor avea un conector diferit, compania Apple nu implementeaza functii noi pentru ele, chiar daca se conecteaza prin portul Lightning la dispozitive, asa ca nu va asteptati la altceva decat o metoda mai usoara de a ne conecta la dispozitive fara a folosi un adaptor Lightning special.

Eliminarea portului audio din iPhone 7 este o masura pe care putina lume o agreeaza, iar asta pentru ca noi vom fi nevoiti sa conectam castile la portul Lightning fara posibilitatea de a utiliza un cablu de incarcare si daca Apple nu va include un hub Lightning pentru conectarea simultana a doua cabluri, cred ca vor exista multe, multe plangeri.

casti Lightning iPhone 7 1

Acestea fiind spuse, uitati-va bine la imagini pentru ca din toamna veti vedea aceste casti iPhone 7 in magazinele Apple si in magazinele partenerilor, ele urmand a fi vandute la preturi de minim 20 – 30 de euro pentru cei interesati.