Bateria iPhone 7 are 1960 mAh

Bateria iPhone 7 are 1960 mAh conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, diferenta fata de bateria iPhone 6S fiind de 245 mAh.

Bateria iPhone 7 are 1960 mAh, sau cel putin asta sustine unul dintre cei mai cunoscuti leakeri de informatii despre terminale mobile ce inca nu au fost lansate, el oferindu-ne informatia multumita unei surse in care are incredere, nu totala, dar suficient de mare pentru a anunta lumea intreaga cu privire la aceasta schimbare.

Bateria iPhone 6S are 1715 mAh, deci este cu 245 mAh mai mica decat bateria iPhone 7 pe care compania Apple urmeaza sa ne-o ofere, cresterea fiind cea mai mare implementata in seria de terminale iPhone cu ecrane de 4 sau 4.7 inch, iar daca informatia este reala, atunci vorbim despre o schimbare extrem de buna.

Foarte multa lume a criticat Apple ca nu va reduce cu mult grosimea iPhone 7, in ciuda faptului ca este eliminat portul audio de 3.5mm, insa iata ca exista si un motiv foarte bun pentru care grosimea nu va fi redusa, bateria iPhone 7 urmand a fi in sfarsit aproape suficient de buna pentru a oferi autonomie de o zi pentru smartphone.

Bateria iPhone 7 are capacitate mai mare

Ca sa fiu complet sincer nu ma asteptam ca Apple sa ofere o baterie de 1960 mAh in iPhone 7, ci ma asteptam sa vad o crestere de pana in 1800 mAh, insa iata ca in Cupertino exista cineva care nu este pe deplin multumit de autonomia pe care o ofera actualele modele ale smartphone-urilor Apple.

Deocamdata nu am vazut vreo imagine care sa ne confirme capacitatea din bateria iPhone 7, asa ca ramane sa vedem si imagini care sa ne spuna ca aceasta veste buna este reala, insa pana atunci putem avea speranta ca Apple a inteles ceea ce isi doresc oamenii cu adevarat de la viitorul sau terminal.

O crestere cu 245 mAh a autonomiei bateriei iPhone 7 ar putea insemna si o crestere a perioadei de utilizare cu pana la o ora, sau poate chiar mai mult, iar asta pentru ca si noile componente interne urmeaza sa consume si mai putina energie, deci ele vor contribui la cresterea autonomiei.

Din moment ce bateria iPhone 7 urmeaza sa fie de aproape 2000 mAh, exista sanse ca si bateria iPhone 7 Plus sa aiba aproape 3000 mAh, sau poate chiar mai mult, insa despre aceasta din urma chiar nu exista vreun detaliu pana in prezent, dar cu siguranta vor aparea unele in viitorul foarte apropiat.