Aplicatia Waze a fost actualizata cu o schimbare importanta

Versiunea 4.9 a aplicatiei Waze a fost lansata in cursul noptii trecute in App Store de catre compania cu acelasi nume, ea oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de navigare ghidata in baza conditiilor de trafic de pe ruta pe care urmeaza sa o traverseze.

Conform dezvoltatorilor aplicatiei Waze, versiunea 4.9 aduce pentru noi alerte sonore in momentul in care intram intr-o zona in care exista radare fixe, ideea fiind de a ne avertiza din timp in legatura cu posibilitatea de a primi o amenda in cazul in care depasim viteza legala.

  • In countries where average speed camera zones are enforced, Waze now helps you drive safely within the speed limit and avoid speeding tickets. Get alerts where average speed cameras are located and track your progress as you drive through.
  • Bugs and stability fixes

Aplicatia Waze este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

4 COMENTARII

  1. Waze e o navigatie stupida rau dar e utila pt radare. Toate navigatiile sunt inca primitive si proaste dar cea mai putin proasta este google maps urmata de tom tom navigon sygic si igo. Parerea mea dupa ce le-am comparat pe toate.