BitTorrent Now a fost lansat pentru iOS si Apple TV

La doar cateva luni dupa anuntarea oficiala a BitTorrent Now, iata ca aplicatia companiei BitTorrent a fost lansata oficial pentru iOS si Apple TV, ea permitandu-le utilizatorilor din lumea intreaga sa faca in mod legal streaming pentru muzica si filme pe care le pot accesa din biblioteca multimedia a companiei.

Conform celor de la BitTorrent, in aplicatia BitTorrent Now exista o varietate de tipuri de continut oferit de catre o multitudine de creatori de continut, inclusiv cunoscute website-uri satirice, astfel ca utilizatorii vor avea posibilitatea de a petrece foarte multe ore in mod util in aplicatia pentru terminalele lor.

O parte dintre continutul disponibil in aplicatia BitTorrent Now este oferit gratuit, in timp ce o alta parte trebuie cumparat, aplicatia afisand inclusiv reclame pentru a sustine activitatea creatorilor de continut, insa important de retinut este faptul ca totul este disponibil legal pentru utilizatori, in ciuda reputatiei BitTorrent.

Tocmai aceasta schimbare de strategie le-a permis celor de la BitTorrent sa lanseze BitTorrent Now pentru iOS si Apple TV, compania Apple refuzand sa permita publicarea lor in App Store tocmai din cauza naturii continutului care era oferit persoanelor ce accesau aplicatia din propriile terminale.

With BitTorrent Now, fans can find films from artists they love on their iPhone during their commute and then favorite to stream later on the couch in front of their Apple TV. They’ll also have the ability to follow artists they love, create playlists, and see what’s trending on social or in the BitTorrent community.

In acest nou format, aplicatia BitTorrent Now le impune utilizatorilor sa se inregistreze pentru a putea vizualiza continut, ei trebuind in anumite cazuri sa-si specifice inclusiv o metoda de plata pentru filme sau muzica, deci nu mai vorbim despre piratarea clasica, ci despre vanzarea de continut in mod legal pentru oameni.

Pentru ca BitTorrent Now nu este o aplicatie clasica de tip torrent, continutul nu este livrat printr-un sistem P2P, ci direct din serverele celor de la BitTorrent, iar asta inseamna viteze de download mai mici pentru multe zone de pe glob, dar macar totul este oferit legal pentru cei care doreau acest lucru.

Aplicatia BitTorrent Now pentru iOS si Apple TV poate fi descarcata din App Store urmand acest link.

BitTorrent Now