Doi barbati au cazut de pe marginea unei STANCI jucand POKEMON GO

Marturiile privind nivelul redus de inteligenta al celor care joaca Pokemon GO continua sa vina, in cursul zilei de ieri autoritatile din SUA salvand doua persoane care au cazut de pe marginea unei stanci in timp ce se aflau in cautare de pokemoni virtuali folosind aplicatia lansata de catre cei de Niantic.

In cursul amiezii zilei de ieri doi barbati aflati in preajma plajei din Encinitas, California, au reusit sa cada de pe marginea unei stanci direct pe plaja in timp ce foloseau Pokemon GO pentru a cauta pokemoni virtuali, prinderea acestora fiind, aparent, mult mai importanta decat ramanerea in viata.

Conform autoritatilor, unul dintre barbati ar fi cazut de la o distanta de aproximativ 30 de metri de pe marginea stancii, in timp ce al doilea a cazut de la o distanta de aproximativ 16 metri, insa niciunul dintre ei nu a fost grav ranit in urma acestui accident, ambii fiind transferati la spitale cu rani moderate, dar fara pokemoni din Pokemon GO.

Pentru a ajunge pe marginea stancii, cei doi jucatori au taiat un gard de protectie inalt de 2 metri si au ignorat panouri care ii atentionau in legatura cu pericolul la care se expun, deci totul este facut cat se poate de constient pentru a aduna animale din Pokemon GO pe care alte persoane nu au curajul de a le prinde deoarece isi pun viata in pericol.

San Diego Lifeguards reported that someone had fallen off a cliff at E Street around 1:12 p.m. When the Encinitas Fire Department arrived, they found a man around 80 to 90 feet down the cliff, on the beach. Crews found a second man who was unconscious about 50 feet down the cliff.

Ca sa fiu complet sincer, povestile incep sa devina din ce in ce mai ridicole, iar Pokemon GO pare sa fie o tentativa a Niantic de a ne arata cat de prost si dispusi sunt oamenii sa se sinucida pentru cele mai stupide lucruri, prostia umana fiind, desigur, nemarginita.

pokemon go stanca