Injunghiat, un utilizator Pokemon GO a continuat sa se joace

Povestile legate de Pokemon GO devin din ce in ce mai bizare in momentul de fata, un tanar din SUA fiind injunghiat in timp ce cauta creaturile virtuale ale celor de la Nintendo, insa in ciuda ranii deschise, utilizatorul a continuay sa se joace, asta desi el necesita ajutor medical de urgenta, pe care intr-un final l-a si primit.

Michael Baker este tanarul cu pricina, el avand varsta de 21 de ani, iar in ciuda tineretii se afla la 1 noaptea prin Oregon cautand pokemoni virtuali, intr-una dintre locatii intalnindu-se cu o persoana nu foarte prietenoasa, care nu se juca Pokemon GO si nu era interesata de povestea pe care el o avea de spus.

Conform tanarului, acesta a intrebat respectiva persoana daca ea joaca Pokemon GO, insa raspunsul a fost un cutit infipt in umarul lui Baker, insa atacul nu l-a convins sa grabeasca pentru a ajunge la spital, ci l-a motivat sa continue cautarea pentru pokemoni virtuali, gasind intr-un final toate creaturile pe care i le afisa aplicatia.

Politia din Oregon a confirmat faptul ca tanarul a depus plangere pentru injunghiere  si ca a refuzat tratamentul medical imediat pentru a juca Pokemon GO, insa desigur ca nimeni nu a fost arestat in urma acestui incident avand in vedere ca tanarul nu a putut vedea fata persoanei care l-a atacat in miezul noptii.

I saw him go by and asked if he was playing Pokémon GO. He was like “what?”. I guess he wanted to battle because he came up at me with a knife. Right after I was stabbed, I continued my mission to Plaid Pantry for my mission for chips and beer. I basically risked my life.

Practic, a juca Pokemon GO in SUA este extrem de periculos, mai ales daca totul se face in mijlocul noptii, asa ca dupa ce jocul va fi lansat in Romania, ar fi bine sa aveti grija pe unde va plimbati in cautare de pokemoni virtuali.

3 COMENTARII