ZENTA – Noul dispozitiv de gestionare a stresului si emotiilor intense

 ZENTA este unul din noile dispozitive de gestionare a stresului si emotiilor ce poate deveni antrenorul pentru trup si minte, a fiecaruia dintre noi.

Zenta descopera cu usurinta modul si actiunile care ne influenteaza stresul, fericirea si productivitatea. ZENTA construieste profilul digital unic in timp, prin urmarirea unei activitati fizice, a somnului,nivelul de stres, sarri emotie,si starea de spirit generala.

Dispozitivul poate ajuta utilizatorul sa adopte schimbari pozitive in comportamentul si stilul sau de viata.

Setul bogat de caracteristici, tehnologia avansata de detectare, si algoritmii de invatare lucreaza impreuna pentru a construi o viziune de ansamblu asupra bunastarii emotionale si fizice a utilizatorului, pe tot parcursul zile, saptamani si luni dealungul.

ZENTA este un usor de purtat, este o bratara de ultima generatie, care utilizeaza cele mai avansate tehnologii de detectare si de invatare si sistem de algoritmi biometrici pentru a decoda indiciile date de corpul, mintea si…. viata digitala.

Our technology utilizes a three-dimensional model of how people understand their emotions often used in academia to map emotional experiences.  By cross-referencing this with your smartphone activity and minimal subjective input, ZENTA builds an increasingly accurate profile of you over time.

Aplicatia ofera dealungul timpului, in functie de masuratori, indicii de orientare, atunci cand utilziatorul are nevoie cel mai mult.

  • Sophisticated trend analysis of your body and mind metrics.
  • Seamless discovery of stress-inducing triggers in your environment.
  • Personalized prompts and content to help build better habits.
  • Filtered smartphone alerts to help you focus and prioritise your attention.
  • Interactive touch that syncs with your body in real time– feel your heartbeat through the wearable!
  • Emoticons 2.0: share your emotional state with others through visual representations

Bratara vine in opt modele: sase cu design original si doua cu cristale Swarovski, putand fi purtata atat de barbati cat si de femei.