klocki este Editor’s Choice-ul saptamanii in App Store

klocki este Editor’s Choice-ul saptamanii in App Store ales de catre compania Apple, iar in clipul video de mai jos puteti vedea functionalitatea sa, el fiind gandit pentru a ne pune mintea la incercare, iar asta deoarece gameplay-ul are in centru conectarea de diverse piese pentru a completa diverse forme.

Practic, klocki este un joc de tip pizzle pentru iPhone, iPad si iPod Touch, dezvoltatorul sau creand o gama extrem de variata de puzzle-uri pe care trebuie sa le completam din terminalele noastre, fiecare nivel accesat avand combinatii care dintre care mai complexe, rezolvarea fiecaruia oferindu-ne acces la nivelul urmator.

klocki este gandit ca un joc pe care ar trebui sa il folosim pentru a ne relaxa, insa avand in vedere ca trebuie sa ne folosim toata puterea de concentrare pentru a rezolva fiecare puzzle, ramane de vazut cata lume se va simti relaxata dupa ce se va juca klocki timp de cateva ore in propriul iDevice.

Klocki is my second puzzle game after successful Hook.  Its a relaxing game, that is loaded with a lot of different features. Your goal is to connect different types of lines together. Calming music and sounds were made by Wojciech Wasiak.

klocki este disponibil pentru descarcare in format universal din App Store urmand acest link.