A aparut primul smartphone conceput special pentru femei

 Multe companii tech s-au ingramadit sa creeze produse adecvate ce fac apel la toate femeile, cu produse stralucitoare, roz, etc. Totusi, prioritatea multor femei nu ar fi culoare sau ” stilizarea ” ci functiile si capacitatile de functionare.

In aceasta idee, Keecoo Mobile, a lansat Keecoo K1, primul lor model de smartphone, care are o forma hexagonala si este special conceput pentru femei. Forma vi s-ar putea parea neobisnuita, dar ajuta femeile care au mâinile mai mici, sa-l foloseasca mai usor, potrivit producatorului, care numeşte designul „double v.”.

keecoo k1 smartphone special conceput pentru femei

Keecoo anunta ca vor produce exclusiv telefoane pentru femei, una dintre caracteristicile scoase in evidenta de Keecoo Mobile fiind camera frontala pentru selfie-uri cu senzor Sony, de 8 MP. Pe langa asta, K1 dispune de ecran cu diagonala de 5 inci (rezolutie de 720p) protejat de Gorilla Glass, 2 GB memorie RAM, capacitate de stocare interna de 16 GB (plus slot pentru carduri microSD cu capacitate maximă de 128 GB), procesor quad-core de 1,3 GHz si camera principala de 13 MP.

Smartphone-ul va fi disponibil in culorile alb, rosu si verde, pretul nefiind inca anuntat.