Noi imagini ne arata carcasa iPhone 7

Carcasa iPhone 7 apare in noi imagini pentru a confirma ceea ce vedem de o saptamana incoace, adica faptul ca Apple nu ne va surprinde placut anul acesta.

Daca inca nu v-ati plictisit de imagini in care ne este prezentata carcasa iPhone 7, atunci astazi va prezint inca e astfel de poze in care cineva din Asia ne arata ceea ce Apple ar trebui sa prezinte abia in toamna, aceasta carcasa fiind fabricata in baza unor schite furate din fabrica unui partener al companiei Apple.

Producatorii de accesorii platesc pana la 5000 de dolari pentru schite cat mai noi si mai exacte ale terminalelor iPhone 7, iar toate carcasele pe care le-am vazut in ultima vreme vin de la persoane care produc accesorii pentru viitorul smartphone, ele fiind teoretic identice cu ceea ce va folosi compania Apple pentru produsele sale.

In ultimele zile au aparut foarte multe imagini in care ni se prezinta exact aceleasi carcase pentru iPhone 7, iar toate prezinta exact aceleasi schimbari: eliminarea antenelor din carcasa, eliminarea portului audio de 3.5mm si implementarea unui al doilea difuzor, in final ramanand largirea gaurii pentur camera si ridicarea aluminiului din jurul sau pentru a proteja camera.

Practic, in momentul de fata este foarte greu de contrazis toate aceste leak-uri din moment ce ele prezinta exact acelasi lucru, iar o confirmare pentru ceea ce ni se prezinta vom primi abia in toamna, deoarece pana atunci vom tot vedea diverse componente si diverse alte carcase, unele poate chiar furate din fabricile partenerilor Apple.

Furtul de componente pentru noi modele ale iPhone, sau chiar de schite, este extrem de profitabil pentur chinezii care investesc mii sau zeci de mii de dolari in fabricarea de accesorii pentru terminale inaintea lansarii, ei vanzandu-le in lumea intreaga dupa prezentarea oficiala si facand un profit consistent.

dummy iPhone 7

Din pacate, zi dupa zi ni se prezinta aceleasi imagini si ne resemnam cu faptul ca Apple nu va oferi o schimbare suficient de mare pentru iPhone 7 anul acesta, constant vizualizare a aceluiasi lucru convingandu-ne in final ca el nu este chiar atat de rau, iar impactul prezentarii din septembrie nu va fi la fel de mare.

dummy iPhone 7 1

dummy iPhone 7 2