Poke Radar gaseste toti pokemonii in Pokemon GO

Daca vrei sa gasesti toti pokemonii din Pokemon GO, atunci trebuie sa vizitezi un website nou numit Poke Radar, el avand listate in harti Google Maps locatiile in care se gasesc toate creaturile virtuale din joc, fie ca ele sunt unele usor de gasit in mod normal, sau ca vorbim despre pokemoni care sunt greu de gasit.

Poke Radar preia informatii de la milioanele de utilizatori din lumea intreaga care cauta pokemoni in Pokemon GO si le centralizeaza pentru ca toti utilizatorii sa poata descoperi mult mai usor locatiile pokemonilor fara a se chinui prea mult sa ii caute in lumea reala, el fiind de un foarte mare ajutor pentru toata lumea.

Poke Radar foloseste harti Google Maps pentru a afisa locatiile pokemonilor din Pokemon GO, iar in momentul de fata are probleme de functionare din cauza traficului mare si a limitelor impuse de catre Google, insa ele vor fi rezolvate si daca deocamdata nu va puteti folosi de el, va veti putea folosi in zilele urmatoare.

Poke Radar afiseaza toti pokemonii din Pokemon GO

Avand in vedere ca Poke Radar este sustinut de utilizatori obisnuiti care inregistreaza pokemoni pe harti, exista sansa ca unele listari sa fie false, asa ca trebuie sa va uitati cu foarte mare atentie sa vedeti cati oameni au apreciat o listare sau alta pentru a sti daca este oportun sa o vizitati pentru a incerca sa prindeti un anumit pokemon.

Website-ul Poke Radar este gandit intr-un asemenea mod incat permite listarea tuturor tipurilor de pokemoni, sau doar a anumitor tipuri de creaturi, iar voi aveti posibilitatea de a alege ceea ce doriti sa vedeti, pentru a ajunge mai usor doar la creaturile Pokemon GO pe care inca nu le-ati prins.

poke radar

Practic Poke Radar vrea sa fie cel mai bun prieten al utilizatorilor Pokemon GO din lumea intreaga si daca va luptati zilnic sa prindeti cat mai multi pokemoni, atunci va recomand sa va folositi de platforma pentru a fi siguri ca nu ratati momentul oportun pentru a prinde si acei pokemoni mai rari.

Aplicatia Poke Radar este disponibila pentru descarcare gratuita din App Store urmand acest link, iar website-ul il puteti accesa pe pokemonradargo.com.

poke radar pokemon go romania