Clonele Pokemon GO invadeaza App Store

Clonele Pokemon GO au inceput sa invadeze App Store-urile din intreaga lume, ele fiind initial publicate doar in Google Play, unde este mult mai usor sa publici orice fel de aplicatie, insa cei de la Apple au probleme in a le tine departe de utilizatorii de iDevice-uri, care pot fi extrem de afectati de aplicatiile de acest gen.

In imaginea de mai jos puteti vedea una dintre clonele Pokemon GO aparute in App Store Franta zilele trecute, acolo jocul oficial nefiind lansat deocamdata, iar din pacate foarte multa lume a fost pacalita de aceasta aplicatie si a instalat-o fara a se gandi ce fel de efecte ar putea avea folosirea sa in propriile iDevice-uri.

Dupa cum prea bine stiti, prima versiune a Pokemon GO avea acces complet la conturile Google ale utilizatorilor care s-au inscris pentru a folosi jocul, iar clonele Pokemon GO pot obtine acelasi timp de acces extrem de usor, insa spre deosebire de Niantic, persoanele din spatele acestor clone nu vor fi atat de atente cu datele din ele.

Mai mult decat atat, clonele Pokemon GO nu au functionalitatea jocului original, asa ca veti descarca o aplicatie care nu face nimic, iar daca mai are si acces la datele voastre, atunci situatia este si mai rea, in special in cazul celor care obtin acces la tot ceea ce aveti voi in contul Facebook, accesul total putandu-va lasa fara conturi.

Daca aceste clone Pokemon GO mai au implementate si in-app purchase-uri, atunci riscati sa aruncati bani pe fereastra pe functii care nu vor oferi absolut nimic pentru voi, deci trebuie sa aveti extrem de mare grija ce descarcati din App Store pentru a nu va lasa pacaliti de oameni fara scrupule.

clone Pokemon GO

V-am spus zilele trecute ca Pokemon GO a fost lansat in Romania si puteti descarca jocul urmand acest link, insa nu va apucati sa instalati diverse alte aplicatii care pretind a fi jocul celor de la Nintendo, pentru ca nu veti face altceva decat sa pierdeti timp si date cu ceva ce nu merita instalat.