Cum instalezi iOS 9.3.3 daca ai iOS 10 beta

Aseara iOS 9.3.3 a fost lansat de catre compania Apple, iar foarte multa lume a inceput sa intrebe cum poate instala aceasta noua versiune a sistemului de operare daca foloseste iOS 10 beta in momentul de fata, iar procedura are la baza un downgrade de la cea superioara, la cea inferioara.

Oricine poate instala iOS 9.3.3 daca are iOS 10 beta in iPhone, iPad sau iPod Touch in momentul de fata, compania Apple semnand versiunea inferioara a iOS si permitand instalarea cu ajutorul iTunes, deci oricine se poate bucura de revenirea la o versiune stabila a sistemului de operare iOS 9.

Inainte sa faceti o procedura de downgrade de la iOS 10 beta la iOS 9.3.3, este bine de stiut ca in cazul in care aveti un backup facut in versiunea superioara a sistemului de operare, nu il veti putea folosi in versiunea anterioara din cauza modului in care compania Apple si-a gandit software-ul pentru iDevice-uri.

Downgrade iOS 10 beta la iOS 9.3.3

Chiar daca nu veti putea folosi un backup al iOS 10 beta in iOS 9.3.3, este oricum recomandabil sa il faceti folosind iCloud, deoarece in toamna veti instala iOS 10, iar in acel punct veti dori cu siguranta sa aveti datele in terminalele voastre, iar un backup va deveni extrem de util in acel punct.

Pentru a instala iOS 9.3.3 daca aveti iOS 10 beta trebuie sa :

  1. Descarcati iOS 9.3.3.
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Tinand apasata tasta Shift a tastaturii(Windows) sau alt + Option(Mac), apasati butonul Check for Update al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.
  5. In cazul in care optiunea 4 nu functioneaza,

La finalizarea acestei proceduri ar trebui sa aveti iOS 9.3.3 instalat in terminalele voastre, iar din acel punct va trebui sa fa activati terminalele si sa instalati manual aplicatiile, sau sa faceti toate setarile potrivite pentru a folosi aceasta versiune a sistemului de operare.

Daca aveti alte intrebari, le astept in comentarii.