Cati oameni ar cumpara un iPhone 7 cu design vechi ?

Este cat se poate de clar faptul ca iPhone 7 nu va avea un design nou in 2016, compania Apple preferand sa modifice putin design-ul iPhone 6S si sa ofere al treilea model nou al iPhone cu un design vechi de 2 ani de zile, aceasta situatie nemaifiind intalnita pana in prezent in istoria celor din Cupertino, foarte multa lume criticand serios decizia.

Avand in vedere decizia controversata a companiei Apple, analistii americani fac studii pentru a vedea cati oameni ar fi interesati sa cumpere un iPhone 7 care nu are design nou, iar vestile nu sunt chiar atat de bune pentru Apple, insa cei din Cupertino cu siguranta au anticipat aceasta situatie.

Conform unui studiu facut recent in SUA, numai aproape 10% dintre americani ar fi dispusi sa cumpere un iPhone 7 care nu are design nou, 78.2% dintre participanti afirmand ca nu doresc sa cheltuie bani pe un dispozitiv care nu aduce o schimbare majora in ceea ce priveste aspectul sau exterior, lucru foarte usor de inteles.

Acest rezultat arata cat de mare va fi problema pentru Apple in a convinge lumea sa cumpere un smartphone care nu are un design nou, lipsa acestei schimbari pentru iPhone 7 fiind esentiala pentru multi in luarea deciziei de a evita un upgrade, sau poate de a face trecerea la un smartphone care ruleaza sistemul de operare Android.

atlas_rJXyCqpU@2x

Apple risca extrem de mult cu mentinerea neschimbata a design-ului iPhone 7 in 2016 si cred ca pariul lor va fi unul necastigator, in ciuda faptului ca noul smartphone va avea multe schimbari pe partea de componente interne, design-ul fiind extrem de important pentru multi dintre cei care cumpara produsele Apple.

Design-ul iPhone 6 nu a fost oricum iubit de prea multa lume, iar simpla inlaturare a unor dungi(antene) din carcasa nu va schimba opinia clientilor in legatura cu iPhone 7 sau design-ul ce trebuia schimbat complet, asa ca va fi extrem de interesant de vazut ce se va intampla in toamna.