Prima Pagina iPhone 7 Cati oameni ar cumpara un iPhone 7 cu design vechi ?

Cati oameni ar cumpara un iPhone 7 cu design vechi ?

Este cat se poate de clar faptul ca iPhone 7 nu va avea un design nou in 2016, compania Apple preferand sa modifice putin design-ul iPhone 6S si sa ofere al treilea model nou al iPhone cu un design vechi de 2 ani de zile, aceasta situatie nemaifiind intalnita pana in prezent in istoria celor din Cupertino, foarte multa lume criticand serios decizia.

Avand in vedere decizia controversata a companiei Apple, analistii americani fac studii pentru a vedea cati oameni ar fi interesati sa cumpere un iPhone 7 care nu are design nou, iar vestile nu sunt chiar atat de bune pentru Apple, insa cei din Cupertino cu siguranta au anticipat aceasta situatie.

Conform unui studiu facut recent in SUA, numai aproape 10% dintre americani ar fi dispusi sa cumpere un iPhone 7 care nu are design nou, 78.2% dintre participanti afirmand ca nu doresc sa cheltuie bani pe un dispozitiv care nu aduce o schimbare majora in ceea ce priveste aspectul sau exterior, lucru foarte usor de inteles.

Acest rezultat arata cat de mare va fi problema pentru Apple in a convinge lumea sa cumpere un smartphone care nu are un design nou, lipsa acestei schimbari pentru iPhone 7 fiind esentiala pentru multi in luarea deciziei de a evita un upgrade, sau poate de a face trecerea la un smartphone care ruleaza sistemul de operare Android.

atlas_rJXyCqpU@2x

Apple risca extrem de mult cu mentinerea neschimbata a design-ului iPhone 7 in 2016 si cred ca pariul lor va fi unul necastigator, in ciuda faptului ca noul smartphone va avea multe schimbari pe partea de componente interne, design-ul fiind extrem de important pentru multi dintre cei care cumpara produsele Apple.

Design-ul iPhone 6 nu a fost oricum iubit de prea multa lume, iar simpla inlaturare a unor dungi(antene) din carcasa nu va schimba opinia clientilor in legatura cu iPhone 7 sau design-ul ce trebuia schimbat complet, asa ca va fi extrem de interesant de vazut ce se va intampla in toamna.

 • nume prenume

  Mi se pare hidos cu dungile de la antene pozitionate ca in pozele vehiculate pe internet. Daca ar face marginile cu o tenta de i5 ar arata mult mai bine.

 • sorinel_pustiul

  Explicatia e cat se poate de simpla: daca veneau anul asta cu design nou, in 2017 trebuia, conform traditiei, sa apara o versiune “S” identica, ca infatisare, doar cu hardware imbunatatit. Ori la anul, implinindu-se 10 ani, mai mult ca sigur ca vor sa scoata ceva memorabil, atat ca design cat si functii si hardware.
  Daca efectuau o schimbare radicala in acest an, trebuia sa o faca si la anul, ceea ce era nonsens. Veti vedea ca nici Samsung nu va modifica foarte mult S8 fata de 6 si 7.

 • ali

  Adevarul ca si daca este la fel o sa il cumpăr ca probabil ce se afla in interior face diferența, dar totuși o sa fiu foarte dezamăgit

 • tom’s iphone

  De acord cu Sorinel.

 • radu

  Il cumpar !

 • Viorel Predatorul

  Exact!

 • Filip Ionut

  Il voi cumpara pentru simplul motiv ca am i6

 • bacelliviu

  Oricat am comenta toti tot il vom cumpara .cum am sarit de la iphone 2g la restul aprute la fel il voi lua si pe acesta . Am comentat si cand ia pus sticla pe spate la ip4 dupa care a convenit chipurile schimbarea .asa va fi si acum . Ce sa mai inventeze oameni sa ne convina , ce? El arata deja ff bine ,sa faca un fullscreen display poate

 • IOSFanS’atât

  Eu de la 3GS pana acum le-am luat pe toate dar de data asta m-au scarbit cu “datul lor cu putinul”.. O sa astept iphonul aniversar si pana atunci o sa-mi dau iphoneul 6 pe un oukitel k6000 pro. :))

 • V.P

  Hai frate lasati scoala asta cu iPhone-ul aniversar .