Instaleaza iOS 10 public beta 2 pe iPhone sau iPad

iOS 10 public beta 2 a fost lansat in aceasta seara, la aproape 2 saptamani de la oferirea primei versiuni beta publice a sistemului de operare, compania Apple mentinand strategia de actualizare a versiunilor beta ale iOS la doar doua saptamani distanta una de cealalta, asa cum se intampla de cativa ani incoace.

V-am spus zilele trecute care sunt noutatile iOS 10 beta 3, iar tot ceea ce vedeti listat acolo veti gasi inclusiv in iOS 10 public beta 2, deoarece ambele build-uri ale sistemului de operare sunt identice, Apple modificand doar denumirea, deci nu va asteptati sa gasiti ceva diferit, pentru ca veti fi dezamagiti.

Instalarea iOS 10 public beta 2 poate fi facuta de catre oricine deoarece Apple a deschis programul beta de testare publica pentru toti posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, astfel ca nu exista limitari pentru utilizatori din vreun punct de vedere, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

Instalare iOS 10 public beta 2

Inainte de a incepe iOS 10 public beta 2 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 10 public beta 2 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.