Primele iPhone 7 de lux pot fi precomandate

Avand in vedere ca lansarea iPhone 7 se apropie cu pasi repezi, bijutierii incep sa isi gandeasca strategiile pentru produsele pe care urmeaza sa le ofere pe piata, iar compania Brikk din Los Angeles deja permite precomandarea unor terminale iPhone 7 de lux, preturile variind intre 4,295 si 1.3 milioane de dolari.

Vorbim despre modele speciale ale iPhone 7 care sunt placate cu aur, dar si cu diamante, toate aceste modele fiind gandite in baza schitelor furnizate de catre diversi asiatici, imaginile de mai jos aratand foarte clar ca bijutierul se bazeaza pe aceste informatii pentru comercializarea propriilor produse pe pietele globale.

Lux iPhone 7 este denumirea seriei de terminale pe care Brikk vrea sa le vanda, iar dupa cum puteti vedea in imagini, vorbim despre ceva ce foarte multi si-ar dori sa aiba, insa avand in vedere preturile foarte piperate cerute de catre Brikk, doar un numar foarte select de persoane va asemenea dispozitive.

Fiecare terminal iPhone 7 vandut de catre Brikk este cumparat direct de la compania Apple, dezasamblat, modificat si reasamblat, astfel ca in final clientul primeste cea mai opulenta versiune a iPhone creata in 2016, sau cel putin asta vrea Brikk sa creada cei care cheltuie mii, sau sute de mii de dolari.

  • Standard: 10 different color options with multiple diamond logo choices. Scratch resistant matte or glossy finishes. Prices start at $4,295.
  • Deluxe: 24 carat yellow gold, 18 carat pink gold, and 950 platinum options with Heptagon-shaped engravings and French enamel accents.
  • Bespoke: Fully customized designs between the customer and head Brikk designer Cyrus Blacksmith. Up to 60 carats of diamonds. Priced up to $1.3 million.

Cei de la Brikk au o istorie destul de lunga in crearea de terminale iPhone de lux pentru cei interesati, ei comercializand versiuni modificate ale tuturor smartphone-urilor lansate de catre compania Apple de-a lungul anilor, asa ca aceste noi modele nu ar trebui sa fie surprinzatoare pentru cineva.

iphone 7 lux

iphone 7 lux 1