Un iPhone 7 PORNIT apare in primele imagini

Un presupus iPhone 7 pornit apare astazi in primele imagini venite direct din Asia, dispozitivul fiind prezentat ca unul complet asamblat si pregatit pentru a fi utilizat, insa din pacate chiar de la o prima privire se poate vedea foarte usor ca nu este vorba despre viitorul smartphone Apple, ci despre un posibil iPhone 6S.

Daca va veti uita cu foarte mare atentie la imagini, veti observa ca acel LockScreen este al iOS 9 si nu al iOS 10, iar daca ar fi fost sa vedem un iPhone 7 pornit acum, el cu siguranta ar fi rulat iOS 10, deci ar fi avut o cu totul alta interfata pentru ecranul de blocare si nu cea pe care o vedem in imaginile de mai jos.

Daca veti vedea aceste imagini astazi pe internet, ar fi bine sa stiti ca nu vedeti un iPhone 7 pornit, ci doar un iPhone 6S, sau poate doar o clona, interfata LockScreen-ului fiind cea care il da de gol, asta separat de faptul ca el a fost pozat intr-un mod special astfel incat sa nu se poata distinge schimbarile pe care noul dispozitiv le va oferi.

Chiar daca nu vedem un iPhone 7 pornit, carcasa asociata lui este cea pe care am tot vazu-to in ultimele zile pe internet, ea prezentandu-ne in avans cum va arata cea reala.

iphone 7 pornit

iphone 7 pornit 1

iphone 7 pornit 2

iphone 7 pornit 3