Angry Birds este disponibil GRATUIT in App Store

Angry Birds, unul dintre cele mai populare jocuri ale tuturor timpurilor, este disponibil gratuit in App Store incepand din cursul noptii trecute, finlandezii de la Rovio oferindu-l probabil fara bani pentru a atrage noi utilizatori spre jocul care si-a pierdut din popularitate in ultimii ani.

Angry Birds a cucerit lumea acum 5 ani si a generat peste 1 miliard de descarcari pe toate platformele pe care este disponibil, el aratand pentru prima oara lumii intregi cat de multa isterie poate fi creata in jurul unui joc pentru terminalele mobile, chinezii iubind cel mai mult acest titlu.

Probabil este de prisos sa va mai explic ceea ce inseamna Angry Birds pentru lumea terminalelor mobile, insa va spun ca il puteti descarca gratuit din App Store in perioada urmatoare urmand acest link si acest link.

Angry Birds gratuit

 

Articolul precedentFacebook Pages Manager update a fost lansat
Articolul următorCat de rapid este iris scannerul din Galaxy Note7
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.