Prima Pagina Samsung Cat de rapid este iris scannerul din Galaxy Note7

Cat de rapid este iris scannerul din Galaxy Note7

Stiti cu totii ca Galaxy Note7 are un iris scanner implementat de catre compania Samsung si stiti cu totii ca el urmeaza sa ofere noi metode de a debloca smartphone-urile coreenilor, insa daca v-ati intrebat cat de rapid este el in a oferi acces la date, ei bine astazi aveti ocazia de a afla multumita unui nou clip video.

In clipul video de mai jos puteti vedea ca iris scannerul din Galaxy Note7 deblocheaza extrem de rapid terminalul in momentul in care ochii utilizatorului sunt scanati, procedura facandu-se la fel de rapid precum in cazul cititorului de amprente, iar acest lucru este cat se poate de normal pentru un asemenea sistem.

Nu cred ca exista vreo persoana care sa se astepte ca acest nou iris scanner al Galaxy Note7 sa scaneze ochii mai greu decat un cititor de amprente, iar asta pentru ca utilizatorii s-au obisnuit cu un anumit standard, iar daca Samsung ar fi oferit ceva diferit, atunci foarte multa lume s-ar fi plans de schimbare.

Iris scanner rapid pentru securitate imbunatatita

Pentru a functiona, iris scannerul necesita ca ochii utilizatorului sa fie apropiati la 20 – 25 cm de telefon, astfel incat camera inclusa in dispozitiv sa poata analiza cat se poate de clar irisul ochilor inainte de a face deblocarea, deci daca utilizatorul va fi mai departe, procedura ar putea dura ceva mai mult.

Separat de aceasta procedura, s-a descoperit faptul ca Galaxy Note7 are si 4 GB RAM, informatia fiind confirmata prin analizarea hardware-ului descoperit in terminal, iar cantitatea de memorie disponibila este mai mica decat cei 6 GB RAM pe care multe zvonuri i-au promis pentru dispozitiv.

Samsung Galaxy Note7 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Samsung pe data de 2 august, insa lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc la cateva saptamani dupa acel eveniment, deci pana la inceputul lunii septembrie utilizatorii ar trebui sa se poata bucura de el.

 • V.P

  Distanta optima pentru deblocare este de 25-35 cm ,, din clip rezulta ca acest scanner e foarte rapid .

 • Viorel Predatorul

  Procedura asta de deblocare a unui dispozitiv deschide orizonturi noi.

 • Srb Srb

  sa vedem, dar probabil va fi ceva decent si atat, nu se va adopta si pt restul

 • marius

  Nu poți sa mai mergi normal pe strada – acum trebuie sa duci telefonul la ochi ca sa vezi un mesaj – foarte natural :))

 • V.P

  Cine te obliga sa faci asta cand ai si alte variante ,, amprenta , model , cod de acces si alte sisteme de beblocare disponibile in Android .

 • Srb Srb

  da o chestie pt care tu platesti, pt ca e ceva nou care nu folosesti. sa poti configura ca la masini nemtesti cu ce vrei si ce folosesti si restul sa nu platesti. pai cred ca un android fara multe chestii care nu sunt folosite ar ajunge la 400$

 • Leo MC

  Ai văzut tu amprente, copiate cu ușurintă?

 • An old friend

  Nu se poate compara Samsung cu Apple.
  Samung aduce pe piata un telefon cu scaner de retina, Apple aduce piata un telefon cu 2 linii in minus.
  Apple aduce un produs revolutionar pe piata..cum sa compari Samsung cu Apple.

 • Leo MC

  Poliție + laborator ți se pare că înseamnă „cu ușurință”?