Cat de rapid este iris scannerul din Galaxy Note7

Stiti cu totii ca Galaxy Note7 are un iris scanner implementat de catre compania Samsung si stiti cu totii ca el urmeaza sa ofere noi metode de a debloca smartphone-urile coreenilor, insa daca v-ati intrebat cat de rapid este el in a oferi acces la date, ei bine astazi aveti ocazia de a afla multumita unui nou clip video.

In clipul video de mai jos puteti vedea ca iris scannerul din Galaxy Note7 deblocheaza extrem de rapid terminalul in momentul in care ochii utilizatorului sunt scanati, procedura facandu-se la fel de rapid precum in cazul cititorului de amprente, iar acest lucru este cat se poate de normal pentru un asemenea sistem.

Nu cred ca exista vreo persoana care sa se astepte ca acest nou iris scanner al Galaxy Note7 sa scaneze ochii mai greu decat un cititor de amprente, iar asta pentru ca utilizatorii s-au obisnuit cu un anumit standard, iar daca Samsung ar fi oferit ceva diferit, atunci foarte multa lume s-ar fi plans de schimbare.

Iris scanner rapid pentru securitate imbunatatita

Pentru a functiona, iris scannerul necesita ca ochii utilizatorului sa fie apropiati la 20 – 25 cm de telefon, astfel incat camera inclusa in dispozitiv sa poata analiza cat se poate de clar irisul ochilor inainte de a face deblocarea, deci daca utilizatorul va fi mai departe, procedura ar putea dura ceva mai mult.

Separat de aceasta procedura, s-a descoperit faptul ca Galaxy Note7 are si 4 GB RAM, informatia fiind confirmata prin analizarea hardware-ului descoperit in terminal, iar cantitatea de memorie disponibila este mai mica decat cei 6 GB RAM pe care multe zvonuri i-au promis pentru dispozitiv.

https://www.youtube.com/watch?v=Cog2YAxcq5A

Samsung Galaxy Note7 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Samsung pe data de 2 august, insa lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc la cateva saptamani dupa acel eveniment, deci pana la inceputul lunii septembrie utilizatorii ar trebui sa se poata bucura de el.