Carcasa MESUIT aduce Android pe iPhone

Daca ti-ai dorit sa poti rula Android pe iPhone, ei bine o noua carcasa numita MESUIT iti permite sa faci acest lucru, ea oferind posibilitatea de a instala Android pe iPhone cu ajutorul unei aplicatii ce ruleaza sistemul de operare al celor de la Google direct dintr-un mediu de stocare disponibil in ea.

Carcasa MESUIT aduce Android pe iPhone multumita virtualizarii, ea avand instalat un sistem de operare numit MESUIT OS 1.0, acesta fiind bazat pe Android, carcasa putand fi montata pe iPhone 6/6S sau iPhone 6/6S Plus, ea avand un mediu de stocare propriu, dar si un slot pentru cartelele SIM.

Mai mult decat atat, carcasa MESUIT aduce si o baterie de minim 1700 mAh impreuna cu Android pe iPhone, deci va puteti folosi de sistemul de operare al Google pentru o perioada mai lunga de timp, spatiul intern de stocare variind intre 32 GB si 128 GB, deci aveti suficient loc pentru a stocare fisiere.

Acum ai Android pe iPhone multumita MESUIT

Carcasa MESUIT se conecteaza prin portul Lightning al terminalelor noastre, iar Android pe iPhone este rulat cu ajutorul aplicatiei de care va vorbeam mai devreme, ea conectandu-se la spatiul intern de stocare al accesoriului pentru a rula intr-o masina virtuala sistemul de operare al celor de la Google.

Carcasele MESUIT au preturi de pornire de 150 de dolari pentru iPhone 6/6S si 165 de dolari pentru iPhone 6/6S Plus, deci vorbim despre o suma modica pe care cei interesati o vor plati in ideea de a putea folosi sistemul de operare al Google pe smartphone-urile comercializate de catre compania Apple.

Mai mult decat atat, compania din spatele MESUIT intentioneaza sa creeze si carcase care aduc iOS in Android, ele urmand a functiona in baza unui principiu similar, insa ele ar trebui sa ajunga pe piata abia anul viitor, deci cei care sunt interesati de ele vor mai avea de asteptat pana atunci.