iOS 7, iOS 8 vs iOS 9.3.3 – comparatia performantelor

iOS 9.3.3 a fost lansat saptamana aceasta de catre compania Apple, cei din Cupertino oferindu-le utilizatorilor din lumea intreaga posibilitatea de a beneficia de o multitudine de imbunatatiri oferite prin intermediul acestei actualizari, ea rezolvand in acelasi timp si foarte multe probleme de securitate pe care sistemul de operare le avea.

Desi iOS 9.3.3 este recomandat pentru toata lumea si multi s-au grabit sa il instaleze in terminale, exista persoane care inca mai ruleaza versiuni ale iOS 7 sau iOS 8 in propriile dispozitive, iar astazi puteti vedea o comparatie a performantelor pe terminalele voastre cu acele versiuni vechi ale iOS, dar si iOS 9.3.3.

In momentul de fata iOS 9.3.3 este cea mai rapida versiune a sistemului de operare iOS 9, compania Apple reusind sa ofere performante cu mult mai bune decat s-ar fi asteptat multi, insa desigur ca ele nu pot fi chiar la fel de bune precum cele ale iOS 7 sau iOS 8, iar acest lucru este normal.

Daca aveti un iPhone 4S, update-ul la iOS 9.3.3 nu va imbunatati performantele, ba din contra, le va face mult mai proaste, insa daca aveti un iPhone 5S sau iPhone 6, exista posibilitatea ca diferentele sa nu fie asa de mari, acelasi lucru fiind valabil inclusiv in cazul tabletelor iPad vandute pana acum de catre Apple.

iOS 7 vs iOS 8 vs iOS 9.3.3 – comparatia performantelor

9 COMENTARII

  1. iOS 9.3.3 este mai bun decât 9.2 (din toate putnctele de vedere ) bateria ma interesează daca tine mai mult iPad air 1. Mersi