Prune – o aplicatie recomandata de Apple oferita la pret REDUS

Prune a fost cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone si iPad in luna iulie, iar conform dezvoltatorilor sai vorbim despre un joc de tip puzzle care ne ofera un gameplay complet diferit fata de ceea ce ati vazut pana acum in diverse titluri pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile celor de la Apple.

Conform dezvoltatorilor Prune, jocul ne ofera posibilitatea de a creste copaci in jocul lor, cu ajutorul lor noi avand posibilitatea de a recrea zone impadurite de pe glob, asta in timp ce descoperim secretele pamantului in care arborii se inradacineaza in baza actiunilor noastre.

PRUNE IS A LOVE LETTER TO TREES. A GAME ABOUT THE BEAUTY AND JOY OF CULTIVATION. WITH A SWIPE OF A FINGER, GROW AND SHAPE YOUR TREE INTO THE SUNLIGHT WHILE AVOIDING THE DANGERS OF A HOSTILE WORLD. BRING LIFE TO A FORGOTTEN LANDSCAPE, AND UNCOVER A STORY HIDDEN DEEP BENEATH THE SOIL.

Prune are implementat un fundal sonor de exceptie care are rolul de a ne relaxa in timp ce folosind swipe-uri putem creste copaci pe diverse forme de relief, intreaga interfata fiind intuitiva si foarte eleganta, pentru a oferi o experienta de joc extrem de interesanta.

  • A unique digital plant for your pocket
  • Beautiful, minimalist art and a super clean interface—it’s just you and the trees
  • Meditative music and sound design for you to zen out to
  • No IAP, no monetization strategy, no currencies
  • Share screenshots of your unique tree creations with friends
  • Sync progress across all your devices using iCloud

Prune este disponibil pentru DESCARCARE in format universal in App Store-ul companiei Apple.

Prune iPhone