Pokemon GO ar putea avea Pokemon Dracula in Romania

Pokemon GO, cel mai popular joc al momentului in intreaga lume, ar putea avea un personaj special Pokemon Dracula, asta desigur daca ideea unei agentii de publicitate din Arad se va materializa, iar personali va fi inclus de catre cei de la Niantic in jocul distribuit in cateva zeci de tari de pe glob.

Ideea de a include un Pokemon Dracula in Pokemon GO i-a venit unui director de agentie de publicitate din Arad, acesta gasind un liliac in fata sediului agentiei sale si facand imediat asocierea cu celebrul joc, s-a gandit sa initieze o campanie care ne-ar putea aduce primul pokemon autentic romanesc.

El i-a scris prim ministrului Dacian Ciolos in legatura cu ideea sa, insa a trimis si un email catre compania Niantic pentru a vedea daca includerea unui asemenea pokemon in joc este posibila, iar daca acest lucru se va infaptui, atunci Romania va fi reprezentata cum se cuvine in Pokemon GO.

Am salvat un liliac din față firmei și am mixat cu acest fenomen global, Pokemon Go, și m-am gândit cum ar fi dacă România s-ar implica în crearea unui personaj autentic românesc, care să fie amplasat doar în România și doar în anumite locuri.

Pokemon Dracula in Castelul Bran

pokedraculaIdeea din spatele Pokemon Dracula este de a atrage jucatorii Pokemon GO in Romania cu ajutorul unui pokemon ce ar trebui sa apara doar in Transilvania, poate doar in Castelul Bran, sau si in alte locatii din zona, el fiind un pokemon care poate fi capturat doar in tara noastra.

Ar putea fi chiar în Castelul Bran, să vizitezi castelul, că să prinzi personajele… Cred că am ajuta la dezvltarea turismului, adică, pentru a prinde personajul, ar trebui să vizitezi Castelul Bran, ca să găsești un personaj acvatic, să vizitezi Marea Neagră.

Ca sa fiu complet sincer, cred ca un Pokemon Dracula amplasat doar in Romania va atrage destui utilizatori ai Pokemon GO, cel putin din apropierea tarii noastre, iar cei care locuiesc in Romania vor fi cu atat mai interesati sa viziteze locurile frumoase pe care tara noastra le are.

Desigur ca pentru a amplasa un Pokemon Dracula in Pokemon GO este necesara o colaborare cu Niantic si, probabil, plata unei sume de bani pentru infaptuirea intregului proiect, insa cred ca Guvernul Romaniei are resursele necesare pentru a face acest lucru si de pe urma sa vor profita multi.

Voi ce parere aveti despre Pokemon Dracula ?