Super Arc Light este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata gratuit de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie in cursul urmatoarelor 7 zile.

Super Arc Light este Editor’s Choice-ul saptamanii in App Store ales de catre saptamana Apple pentru utilizatorii din lumea intreaga si vorbim despre un arcade shooter extrem de interesant a carui gameplay exte centrat intr-o lume virtuala foarte complexa.

Conform dezvoltatorilor jocului, jocul are un stil minimalist in care utilizatorii trebuie sa apere o baza virtuala in fata valurilor de inamici de diverse tipuri care devin din ce in ce mai puternici pe masura ce avansam in joc.

ARE YOU READY FOR PURE RELENTLESS SURVIVAL? SUPER HEXAGON MEETS GEOMETRY WARS IN THIS STYLISH ARCADE SHOOTER. SUPER ARC LIGHT IS A MINIMALISTIC, ARCADE RADIAL SHOOTER WHERE YOU MUST DEFEND YOUR BASE TO THE DEATH AGAINST WAVES OF CHALLENGING ENEMIES.

Super Arc Light este gandit cu un sistem de control ce are la baza un buton unic din care putem ghida orice fel de atacuri spre valurile de inamici care sunt pornite impotriva noastra, jocul avand un ritm alert care ne tine mereu conetati la actiune.

Foarte importante in acest joc sunt viteza de reactie si acuratetea pentru a obtine un punctaj ridicat, dezvoltatorii implementand o multitudine de arme care pot fi deblocate, fiecare dintre ele avand un aspect vizual de exceptie.

SUPER ARC LIGHT FEATURES A UNIQUE ONE BUTTON CONTROL SYSTEM, DELIVERING A FAST-PACED, RETRO SHOOT-EM-UP GAMEPLAY EXPERIENCE THAT WILL LEAVE YOU ON THE EDGE OF YOUR SEAT! SURVIVE FOR AS LONG AS YOU CAN, TAKING DOWN TOUGH ENEMIES WITH SPEED AND ACCURACY FOR THE ULTIMATE HIGH SCORE! WITH NUMEROUS WEAPONS TO UNLOCK, EACH WITH THEIR OWN SPECTACULAR VISUAL EFFECT – LIGHT UP THE SKIES AS YOU DESTROY YOUR FOES IN AN EPIC DISPLAY OF SPACE WARFARE.

Super Arc Light este disponibil DESCARCARE, in format universal, din App Store.