iOS 9.3.3 – ultima versiune a iOS 9 lansata in 2016 ?

iOS 9.3.3 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple, iar in baza a ceea ce se stie in momentul de fata, aceasta ar trebui sa fie ultima versiune a iOS 9 pe care compania Apple o va oferi utilizatorilor sai, atentia sa fiind cel mai probabil indreptata in totalitate spre pregatirea lansarii iOS 10.

iOS 9.3.3 a fost lansat la mai bine de 2 luni distanta de iOS 9.3.2, cei de la Apple testand build-ul in versiune beta in toata aceasta perioada pentru a putea inchide multe vulnerabilitati si a rezolva multe probleme de functionare ale iPhone, iPad si iPod Touch-urilor, iar totul a avut un scop bine definit.

Avand in vedere mai putin de 2 luni ne despart, probabil, de lansarea iOS 10, exista sanse foarte mari ca iOS 9.3.3 sa fie ultima versiune a iOS 9 pe care compania Apple o va lansa, iOS 10 fiind mult mai important in momentul de fata pentru cei din Cupertino, dar si pentru utilizatorii din lumea intreaga.

iOS 9.3.3 marcheaza finalul iOS 9

Avand in vedere tot ceea ce a facut compania Apple pentru iOS 9.3.3 si ceea ce urmeaza sa primim, singura situatie in care iOS 9.3.4 ar putea fi lansat de catre Apple are la baza posibila descoperire a unei vulnerabilitati extraordinar de importante care sai forteze pe americani sa o rezolve cu o noua actualizare.

In lipsa existentei acesteia, sau a unei alte probleme extrem de grave pentru iOS 9.3.3, exista zero sanse ca vreo alta actualizare sa mai apara pentru terminalele noastre, cei de la Apple incercand cu siguranta sa pregateasca un iOS 10 fara probleme, astfel incat sa evite vreun scandal in toamna acestui an.

iOS 9 a ajuns la o rata de adoptie de 86% in momentul de fata si cei de la Apple nu mai au ce sa mai adauge la aceasta baza de utilizatori, asa ca nu va mai asteptati ca vreo alta actualizare pentru iOS 9 sa mai apara anul acesta, deoarece sansele sunt chiar infime.