Apple a inchiriat spatiu pentru a deschide un centru de dezvoltare de aplicatii in India

Astazi s-a descoperit faptul ca Apple a inchiriat un spatiu de peste 13.000 de metri patrati in Bengaluru, India, acolo cei din Cupertino intentionand sa deschida un nou centru pentru dezvoltarea de aplicatii dedicate iDevice-urilor, acesta fiind unul dintre multiplele anuntate pentru deschidere in urmatorul an.

Centrul de dezvoltare de aplicatii din Bengaluru, India, a fost anuntat pentru deschidere la inceputul acestui an, iar acum compania Apple a inchiriat doua etaje dintr-o cladire de birouri, in ea urmand a lucra cateva sute de persoane din India, acestea urmand a fi angajate de catre cei de la Apple pana in 2017, inaintea deschiderii locatiei.

Bengaluru este cunoscut drept capitala IT a Indiei, acolo fiind active cele mai multe startup-uri, nu mai putin de 1 milion de persoane fiind angajate in sectorul IT in respectiva regiune, deci vorbim despre un centru in care cei de la Apple vor gasi persoanele potrivite pentru a-si indeplini misiunea si a deschide exact ceea ce au nevoie.

Tim Cook a afirmat ca noul centru le va permite dezvoltatorilor sa aiba acces mai rapid la cele mai bune tehnologii pe care cei de la Apple le ofera in momentul de fata pentru dezvoltarea de aplicatii dedicate iDevice-urilor, asa ca locatia e va anunta a fi extrem de interesanta, insa ramane de vazut cum se vor desfasura lucrurile.

Apple has agreed to lease more than 40,000 square feet of office space in Bengaluru, where the US-based iPhone maker intends to set up a development centre, three people familiar with the matter said.  The new facility is at Galleria, a 3 lakh sqft office space that belongs to Standard Brick Tile Company in North Bengaluru.