iPhone 6SE ar putea fi denumirea iPhone 7

iPhone 6SE va fi lansat in locul iPhone 7 in anul 2016, sau cel putin asta ne spune un zvon ce are la baza informatii de la producatorii cutiilor pentru iPhone.

Pe masura ce ne apropiem de toamna acestui an, o noua teorie incepe sa prinda contur pe internet, mai exact faptul ca iPhone 6SE ar fi denumirea pe care compania Apple ar urma sa o aleaga in locul celei iPhone 7, ideea fiind relativ similara cu cea din spatele lansarii iPhone SE in luna martie.

Mai exact, Apple ar urma sa foloseasca denumirea iPhone 6SE pentru noul sau smartphone deoarece el nu aduce schimbari majore fata de linia actuala, adica aduce noi componente, insa nicio schimbare in ceea ce priveste design-ul, astfel ca Apple ar putea folosi acest tip de denumire pentru el.

Informatia are la baza detalii oferite de catre parteneri ai Apple, acestia afirmand ca in China sunt deja produse cutii care ar avea denumirea iPhone 6SE pe ele, deci totul depinde de credibilitatea acestor persoane, insa nu este absolut deloc greu de crezut ca Apple ar putea alege numele iPhone 6SE.

iPhone 6SE – un iPhone fara prea multe schimbari

iPhone SE a avut succes pentru ca le-a adus celor care doresc smartphone-uri cu ecrane mici o alternativa pentru ceea ce exista pe piata si nu este chiar atat de scump, insa iPhone 6SE nu va putea avea succesul dorit de catre Apple cu aceasta denumire si cu noutatile pe care stim ca ar trebui sa le aduca.

Denumirea SE sugereaza deja pentru multi faptul ca produsul nu este unul complet nou, ci reprezinta o reciclare a unui design vechi, cu includerea unor componente noi si pastrarea altora vechi, deci iPhone 6SE nu va fi un iPhone nou in mintea clientilor si asta va afecta cu siguranta vanzarile globale.

Alegerea denumirii iPhone 6SE de catre Apple ar putea fi facuta numai in ideea de a pastra denumirea iPhone 7 pentru anul viitor, cand se implinesc 10 ani de la lansarea primului model al iPhone, insa aceasta strategie a companiei Apple este foarte riscanta si s-ar putea finaliza cu zeci de miliarde de dolari pierduti.

Parearea mea este ca alegerea denumirii iPhone 6SE pentru smartphone-ul de anul acesta este discutabila si are sanse mici de a se infaptui.

Voi ce parere aveti ?

15 COMENTARII

  1. Ar fi o idee buna … dar doar daca lanseaza iPhone 7 anul viitor in Iunie la exact 10 ani asfel vor castiga mai multi bani

  2. M-am gandit la asta (si am scris coment aici) de acum 2 luni… i6 SE in sept 2016 si i7 in iunie 2017 la exact 10 ani de la i2. Nu m-a bagat nimeni in seama atunci, acum vad ca s-au mai gandit si altii 🙂

  3. iOS 10 își merită numele. Gândește-te că un simbol al iOS-ului a dispărut, și anume textul „slide to unlock”. De asemenea, sunetul de închidere a ecranului, care este schimbat.

  4. iOS 10 își merită numele. Gândește-te că un simbol al iOS-ului a dispărut, și anume textul „slide to unlock”. De asemenea, sunetul de închidere a ecranului este schimbat pentru prima dată în 9 ani.

  5. tati, faza ca va lansa apple in Iunie 2017 am scris-o eu de ceva timp. poti verifica cand au aparut primele zvonuri cum ca iphone din sept are cam acelasi design.